princes Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Ja mam zlute mlhy ne folie na sklicku a podle me jde jen o image!V mlze trosku lepsi jinak u me spis pozoruji image gdyz se nato lidi koukaj treba pri corneru! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Sepy137 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Taky uvažuju o žlutých mlhovkách (přetáhnout folií), ale furt nevim jak by na to reagovali policajti..tady více méně čtu, že by to vadit nemělo, ale zase někdo kdo je má, my psal že ho policajti pérujou vždy když ho zastaví :/ sem se chtěl zeptat, kdybych měl žlutý mlhovky a měl je nákodovaný jako denní svícení tak by to vadilo?? v Ústí jezdí Seat Leon, kterej má žlutý mlhovky (100% folie) a má to jako denní svícení, a fakt to vypadá suprově, a problém s policíí určitě nemá.. a ještě tu padlo něco o přetáhnutí tmavou folíí zadní světla.. taky by se mi to libilo..u nás má jeden týpek na svý OII sedan,ty zadní světla pěkně černý a vypadá to spíš že to má fouknutý sprejem, ale nevěřim že to přeci m§že tak skvěle svítit, a nemít problémy s policíí (?) poslední dobou ty černý světla vídam často tak by mě zajímal názor někoho kdo to má více černý než je zdrávo, jestli má problémy :) Díky za přečtení a odpovědi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Zadni svetla mam tmave z vyroby ani na stk ani pri policejni kontrole zadny problem ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Já mám žlutý mlhy - ne fólii, ale Nokya žárovky. Na STK nikdy nic nenamítali, ostatně ani není důvod. A jestli jsou lepší...Když je nasněžená silnice a silně chumelí, jsou k nezaplacení, protože líp osvětlí povrch, než xenony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) Měl jsem žlutý Nokye v mlhách na OI a taky super. Teď o tom uvažuju taky. Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Kde kupujete tie Nokyany? Tiez ich chcem kupit, no nasiel som len na ebay a to sa mi moc riesit nechce, koli dlhemu dodaniu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Kontaktuj člena Superfatty, ten je umí, nebo aspoň uměl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 jj superfaty,od nej to mam taky do par dni doma a fakt super! ;-) Doporucuji je,ja tam mam navic jeste tu zlutou folii a to svetlo to tlumi tak o 10 az 15% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Říjen 13, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 nebudete někdo v dohledné době objednávat Nokya Hyper Yellow? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.