sejvi Odesláno Červen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Dave68: S tim ti neporadim, nebot nevim. RS radicku jsem nedelal, uz jsem ji takto koupil a autem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Dnes dopoledne jsem si nechal vymenit PREDNI a ZADNI kotouce vcetne desticek. Konecne uz volant pri brzdeni NEKLEPE. No uprimne ty stare kotouce byli v HROZNEM stavu! Vse objednano u JELDY za SUPER peniz, timto mu dekuji. Nove kotouce predku i zadku jsou BREMBO MAX. Soupis materialu pri vymene: BREMBO MAX - přední kotouče - http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-pre..._alt=1J0615301M SKODA ORIGINAL - přední destičky - http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-p..._alt=1J0698151G BREMBO MAX - zadní kotouče - http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdovy-z...word=1j0615601n ORIGINAL NEMECKO - zadní destičky - http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-z...word=1j0698451p KOLIK VODICI KOT.BRZDY OCTAVIA/FABIA/ROOMSTER - http://www.cc-autodily.cz/kolik-vodici-kot...word=251615219X SADA VODICICH POUZDER PREDNI KOTOUCOVE BRZDY - http://www.cc-autodily.cz/sada-vodicich-po...yword=4d0698647 SADA ND DRZAK ZADNI KOTOUCOVE BRZDY - http://www.cc-autodily.cz/sada-nd-drzak-za...yword=1k0698470 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 To bude pobrzděníčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 no super, nakonec si Martinovi zavolal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Nejak jsem se Jeldovi nemohl dovolat (mobil co ma na strankach CC-AUTODILY.CZ), ale nakonec jsme vse VELMI RYCHLE domluvili po emailu... :) Ted jeste resim zda si mam ZASLEPIT EGR ventil. Mel jsem ho rozebrany a je uvnitr pekne zaneseny od oleje... Jake jsou vyhody popripade nevyhody zaslepeni EGR ventilu..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Vcera jsem VYZKOUSEL natocit video novym mobilem HTC Desire S. Zkusil jsem natocit cestu z Chomutova do Mostu (25km). Na to ze je to jen mobil, tak docela spokojenost. Samozrejme, ze jsem v programu SONY VEGAS musel obraz stabilizovat, protoze zaznam byl HODNE skakavy - hold nase silnice nejsou jako v Nemecku... Video je zde, doporucuji prepnout do HD rozliseni: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Kvalitní video pane, to už je víc kamera než mobil. Ale všechno bych na ty naše silnice nesváděl, možná to bude autem Jak si měl ten telefon zafixovaný? V držáku, nebo někdo celou dobu držel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Byl v drzaku, ale docela se tam kvrdlal... Nebot drzak byl pro Nokii E52. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 At mas cernouska zas brzo v cajku kamo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Diky... Ted je auto v rukach Garnyho... NIKOMU SE NIC NESTALO! Jeste to porad rozdejchavam, nechci o tom mluvit, cekam jak to dopadne s pojistovnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Jak jsem psal,mluvil jsem s Garnym asi chvilku po tom,co se vam to stalo..Hrklo ve me jak svina.. Pry to bylo nekde za HK,tak jsem si rikal,ze asi pojedu kolem,ale nic... :lool: Jak pises,hlavne,ze jste vsichni v poradku,to je nejdulezitejsi!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 koukám podle fotek že to je u roudnice, deně tam jezdím do práce, je to tam dost nebezpečný, často tam bývaj bouračky, bydlím asi 5km předtím...přeju ať se daří oprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 tak ať to dobře klapne s pojišťovnou i u Garnyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Dexter: a když nebyla dálnice tak to byla silnice smrti Pamatuješ? Já jsem 10km od toho mista. Sejvi: drž se chlape! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 romariooo: jj pamatuju, i když oni smrťáky tam jsou dále.... odkuď jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Přímo z Hradce Králové :) Sejvi: už něco víš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 sejvi : hlavne ze se nikomu nic nestalo, to das do kupy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 a sakra :) ! Drzim palce, nech to mas vsetko rychlo o5 v normale! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 kua, 3 octy za tenhle víkend? tak to je maso :D hlavně že jsi ty i holky v pořádku!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 opraveno? hotovo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 ANO. V nedeli jsem si auto prevzal od GARNYho a musim rict, ze VELMI DOBRE OPRAVENO. ;) GARNY SERVIS muzu jen DOPORUCIT a jsem rad, ze tohoto pana osobne znam a uz NIKDY nikam jinam auto davat NEBUDU. I kdyz to mam ke Garnymu cca 90km, tak i presto se mi za nim vyplati jezdit. Nebot jeho SLUZBY jsou EXCELENTNI a prace 100%ni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 jsem totiž dnes ráno dával auto k Petrovi a neviděl jsem tvýho mazlíka. Neměl jsme čas, ptát se Petra a tady taky ticho jako po pěšině :) Mě taky Petr opravoval něco většího na zelený a taky max spokojenost . 100% nebyl akorát lak na B-sloupku, ale to Petr ovlivnit nemohl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 Urcite jsi videl, jak auto vypadalo po mem NESLAVNEM skoku do travy a mozna jsi si ho prohledl po oprave. DOBRE opraveno. Ted jeste zda se casem neprojevi nejaka skryta zavada, ale jsem rad, ze je ted auto zase v DOBRE KONDICI... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 A co nakonec bylo všechno v řiti po té osudné události? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 Tak hlavni je, ze uz jezdite. :) Udelaly se pri ty oprave i nejaky "upravy"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 A co nakonec bylo všechno v řiti po té osudné události? Predni sklo, airbagy venku, pravy predni sloupek hnuty, promackla strecha, xenony ulomene, predni blatniky a naraznik, u praveho kola tycka rizeni, prelamane hadice v motoru, zlomeny vyfuk, kriva zadni naprava a plno dalsich veci... houmik: Jo pri oprave byla i uprava. Nechal jsem si dat pod madlo na dverich kufru gumicku, aby uz u madla nebyl rez. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 jj viděl jsem hodněkrát než se opravilo a při čekání na Petra jsem i pořádně okouknul náročnost prací. Po opravě jsem neviděl, ale na nějakém srazu určitě bude možnost. Petr umí, o tom žádná ;) ot: spíš by mě zajímalo jak je na tom teď červená co stála zaparkovaná vedle tvého. Chvíli jsem i uvažoval, že ji koupím a nechám opravit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Tak Sejvi dneska prvně plužil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Jo je to pekna makacka na stehna... Za 15min jdu SPAT unavou. ;) Zena pluzi lepe jak ja! B) Jsem jeste vecer zkousel s malou delat SPAGETY a PIZZU - moc ji to nejde, zitra Klinovec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Plužící rodinka Malá se na to hlavně musí soustředit ;) a ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.