Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Guest chipmann

hele děláš tenhle week něco jiného než že grilujes a míchás maltu :) jinak dnešní zážitek s pčr v biline chudáci tam stali na tom vedru tak nás asik ze zoufalství zastavily vůbec jsem jim to nezáviděl jeden starší policista s takovým mladým uchem a ten byl chytrej jako radio takže povinná výbava kontrola gum a disku jestli mají kbe až ho ten starší musel brzdit No a pak pochválili autí a jeli jsme dál :)

No zdendo jen mám strach že až prijedeš budou tu taky padat hov. S hakama :) jako tam u vás

Odkaz ke komentáři

aspoň byli uznalí......včera bylo trošku lepší počásko, tak jsme na lodi taky grilovali, dělalo se maso na dva dny pro osm lidí, asi 6 kg masa......ovšem jako vždy bez píva, čili na h.....biggrin.gif

no koukal jsem na předpověď a má se to doma kazit....zase budu zavřenej v garáži, to je votrava...lol.gif

Upraveno uživatelem zdenaal
Odkaz ke komentáři

hele děláš tenhle week něco jiného než že grilujes a míchás maltu :) jinak dnešní zážitek s pčr v biline chudáci tam stali na tom vedru tak nás asik ze zoufalství zastavily vůbec jsem jim to nezáviděl jeden starší policista s takovým mladým uchem a ten byl chytrej jako radio takže povinná výbava kontrola gum a disku jestli mají kbe až ho ten starší musel brzdit No a pak pochválili autí a jeli jsme dál :)

No zdendo jen mám strach že až prijedeš budou tu taky padat hov. S hakama :) jako tam u vás

No musis to pocasi nejak vyuzit. A kdyz mas sikovnou zenu, ktera misto trouby nebo varny desky zapali gril, o to je to snazsi. Ta malta se v michacce u kavy uz zamicha sama :-).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...