Kaby Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Zajimave je ze policajtum nevadi kdyz clovek ma slunecni brejle ty sou taky min propustny nez 75% ne....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Njn jenže kaby to je jiná kapitola tohle je přeci lepší ty brýle můžeš rychle sundat a pak můžou nastat dohady kdežto fólie Ne prostě zase si nás stát našel zkulinu jak nás podojit . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 no, taky jsem slysel, ze tu "u nas" meraky jsou........a meri s nima. prej jsou tutove v chomutove a snad v moste, ale to nemam potvrzeny. uvidim, jak to dopadne, az mne chyti.mam ty nejsvetlejsi. kdyz zaplatim, sezenu čirá okna a prasknu tam folie legalne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 V Moste je maji urcite, videl jsem je merit, jel jsem okolo a cumel. Ale kolik jich maji nevim. V Chomutove to zkusim zjistit. A nevim nevim, jestli se vubec delaj okna na OII ciste bila. To Kraclik: nebylo by foto, jak vypadaji ty nejsvetlejsi folie na aute? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Chipe, kde mají v Ústí tu autokosmetiku Meguiars? Ve středu mám cestu do UL, tak bych to omrknul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Jestli můžu tak tady: www.tuning-centrum.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Dobrý, ale na svých stránkách má jen leštěnku Step2, jinak nic, fyzicky na krámě nevim, asi se podívám. A jinak něco dalšího, kde se to dá v UL koupit? Myslim, že Chip o něčem psal, že v UL maji někde komplet sortiment Meguiars. Nebo něco v TP, vzal bych to přes město. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Mám za to že zbytek objednává z netu..takže jedině na zkoušku to Ústí..B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Jj vše jinak objednávám přes net ten krok 2a3 toe novinka takže nevím jestli ho budou mít už i v ul pánové ale pozor na netu jsou i napodobeniny meguiars a velmi zdařilé takže bacha na to já to beru od escape6zubehor a spokojenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Step 2a3 v jednom už escape6 mají. Ale jmenuje se to Wax, jak si nám ukazoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 (upraveno) jestli Ti ty folie staci takhle........... jinak bila okna na OII delaji, tatik je ma. schvalne jsme je tam nechali z vyroby a hned na ne flakli folie a je to legal Upraveno Duben 25, 2012 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 ja chtel videt,jak nejsvetlejsi folie vypadaj na aute, proto jsem chtel foto. Jinak to neni spatnej napad dat nejlehci folie na bily skla a mit klid s propustnosti na prednich oknech. Ale to zas bude ve vysledku trochu jinej odstin nez ty zadni a ja chtel mit cely bok auta stejny odstin,libi se mi to. A menit vsechny skla se mi nechce. Tys to u tatky meril, ze je to bily sklo s nejlehci folii legal a splnuje 75% propustnost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 step 2a3 se jmenuje wax :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Toak co kluci Teplický či Ústecký :) zítra kafčo a pokec ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 No zítra záleží v kolik dopoledne dělám jedno turbo tak odpoledne bych čas měl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 dopoledne stejnak nemůžu to jdu stěhovat :) a odpoledne kdykoliv :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 (upraveno) Světlo na místě ..díky Sedo..;) Upraveno Duben 25, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 No tak když tak dej vědět :) rád se připojím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Světlo na místě ..díky Sedo..;) neni zač :) No tak když tak dej vědět :) rád se připojím tak se zítra domluvíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 ok pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 a co Áťa ten taky zítra ú§jde na pokec a na kafčo ?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 mas tam to foto, nepovedlo se mi to nahrat. ted uz to tam je u taty jsem to nemeril, jen predpokladam, ze bile sklo ma nulove zatmaveni...zkusim nejake foto jeho auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 V kolik zítra pokec ? A kde ... možná budu mít chvilku tak bych se taky stavil ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 mas tam to foto, nepovedlo se mi to nahrat. ted uz to tam je u taty jsem to nemeril, jen predpokladam, ze bile sklo ma nulove zatmaveni...zkusim nejake foto jeho auta Super,dik. Jsem nevedel, ze si to ty,jinak bych se kouknul na zivo na sraziku :-). Ale podle fotky by mi nejsvetlejsi stacily na cely auto. Na netonovanym skle nevim,jestli bude splnovat i nejsvetlejsi folie, prijde mi, ze i tak je tmavsi nez jen to zeleny tonovani (ktery ma samotny 75%), takze ve vysledku asi minus, nevim nevim..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 V kolik zítra pokec ? A kde ... možná budu mít chvilku tak bych se taky stavil ... čas a místo nurčenný :) bude se domlouvat až zítra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Nazdar usaci. Jak se vsichni mate . Sem se tady docela hodne dlouho neukazal za coz se omlouvam . Ale nevedel jsem pracovne co driv. Ted uz to snad nebude tak divoke. Uricte bych se s vama zase nekde potkal.... ...bohuzel zitra musim zase smer Praha a vracim se v PA. Budu asi zustavat o vikendu v CV... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Zdar chlape ty voe já myslel že už s náma nemluvís :) :) o weeku mužů ale až po 18.hod jelikož jsem ve worku . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 no to vis nechtel jsem to rict na plnou hubu ale nemluvil jsem pac mate hezci auta a taaaaak jinak jak jsem se dival tak ste kuci s tema vasema milackama pekne popojeli.... ....Ata s Sedou se cini teda paradne super chlapi uz se tesim az se slezem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 To víš, my všichni v Ústí nezahálíme :) Tak pokud se to podaří tak by bylo dobré se někdy navečer sejít a dát řeč ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Jj jsou to klucí šikovní no musím vidět taky to tvoje autí a hlavně umytééé :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.