zdenaal Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 (upraveno) Tak tímto vyhlašuju konkurz na místo příštího setkání....nejlépe plac pro vícero aut v hezkém prostředí pro focení a hned vedle teráska s obsluhou /i bez/ ale bez hegeše Upraveno Květen 5, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 No to bude s placem horší zkusím něco pohledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Pánové co tohle ? je to kousek od Barbory :) sice nevim kde to přesně je ale Chip to bude vědět :) jezděj tam kámoši :) tak když by bylo hezky tak by se tam dali udělat pěkný fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 To nevypadá věru zle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Teďka tam právě kámoši byli a prý je to tam hezký .) hezky nám to venku prší :) a rovna když auto nemám v garáži :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 No venku to vypadá na pěknej hukot.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 a to jsem chtěl montovat interiér a dávat nové kotouče a desky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 u nás pršelo s kroupama malejma .:) a auto mám na parkáči pač sem byl línej to dát do garáže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 tak jsme byli se synátorem řezat dřevo v lese a moc jsme toho teda nepodělali....padla na nás nebesa... na autě se nic nedá, páč dnes nekoupim ani barvu na brzdiče.....bych musel do Ústí a to se mi vůbec nechce... takže dneska válenda a večer grilovačka.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 jakou barvu koupíš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 no vzhledem k mým sériovým brzdičím asi stříbrnou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Tak dneska jsem měl taky v plánu umejt auto a nakonec jsem to nestihl ... naštěstí, teď bych z toho byl zase nešťastnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Čau pánové. tady se s vámi podělím o pár fotek z ranního výletu. https://picasaweb.google.com/112297308503597885805/OPoharHrabeteChotka5Kvetna2012 A odpoledne sem si vydrbal auto načež mi za půl hodiny zmoklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 No sedo vůbec nevím že by na barboře bylo takové místo :) a to jsem tam dost často . . No já myslel že spíš budeme hledat místo taky podle toho aby auta mohla být vedle nás tzn. Nějakou venkovní zahrádku :) jinak včera jsem jel přes chlumec a chytla mě tam taková prutrz No hnus . . A to jsem chtěl včera mejt mazla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 No je to prý někde kousek od barbory :) ale nějaký místo se zahradkou najdeme:) jo prutrz tady byla pěkná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Super fotky Prchy..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 jdu makat do garáže ,interiér čeká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 To místo co myslí Seda je zde 50.629477,13.75926 . Je to zatopený lom v Oldřichově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 no vidíš Prchy jak jsi to našel :) až bude pěkně se tam pojedu podívat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 No já už sem tam párkrát byl, jezdíme se tam koupat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 toe ale na kraji oldřichová pánové je to kousek od lahoste ale oficiálně se tam ještě nesmí ani koupat je tam hodně radonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Radon NEBRAT. A jestli ho tam je hodně, tak se tam v dohledný době ani moct koupat nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Radonu už je tam pry malo :D ale mě nešlo o koupani ale o to že by tam mohli být hezky fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 tak hotovo , ještě drobnosti a interiér je jako novej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Radonu už je tam pry malo :D ale mě nešlo o koupani ale o to že by tam mohli být hezky fotky :) Je pravda, ze radon je plyn, ktery vychazi ze zeme a ve vzduchu se rozplyne. Koncentruje se v uzavrenych mistnostech, proto se do baraku na zakladni desku dava protiradonova ipa. Takze tam by to mohlo byt v poho a fotky by byly urcite super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Jo foto bude určitě v poho...koupání je jen vedlejší činnost.. tak hotovo , ještě drobnosti a interiér je jako novej Super Culdo pak naházej fotky jestli jsi dělal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 hezký plac je na Komáří vížce, je tam i bufík, jen nevím od kdy to tam funguje.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Jo foto bude určitě v poho...koupání je jen vedlejší činnost.. Super Culdo pak naházej fotky jestli jsi dělal.. fotky jsem nedělal , protože jsem to dělal sám a tak jsem se do toho zažral , že to byl fofr . Jedině pak dám před a po 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Jj ale malej a bufet už tam dávno není zdendo :) ale dá se za komárkou je tam pěkná louka a v dálce vrtule od ele. Tam by fakt byly gut fotos :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 my jsme tam byli se synátorem na kolech, ale už je to dobrých pět let......byla tam i restauračka, je to škoda jestli tam už není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.