Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

jj Olympie pizzerie trapole :) nějak okolo 17hod :)

je tam bezva posezení :) parkoviště pro stovky oktavii :D a kdo bude chtít tak si dá pizzu a někdo pouze pití :) kdo jak bude chtít :)

já nejspíš budu přežranej dortama a chlebíčkama :D máma akorát slaví narozeniny :D

Upraveno uživatelem Seda
Odkaz ke komentáři

Já jsem zítra cca do 5ti v práci .. už od rána mám videokonferenci s Němcema takže se mám na co těšit :( Tak snad to naši sousedi utnou o něco dřív abych to stihl na tu 5tou. Jinak ale tak i tak určitě přijedu ;)

no tak to ti přeji příjemnou zábavu....já si jich užiju příštích dní až nad hlavu....cool.gif

Odkaz ke komentáři

hele a co hokej :blink: to nebudem fandit :wallbash: nebo vás to vůbec nezajímá jak dopadnou :rolleyes:

Letos jsem nejak MS v hokeji uplne vypustil, ani nevim proc, proste jsem mel plno jinych starosti. A kdyz slysim jak to hrajou, tak me to ani nemrzi.

hele a co hokej :blink: to nebudem fandit :wallbash: nebo vás to vůbec nezajímá jak dopadnou :rolleyes:

Letos jsem nejak MS v hokeji uplne vypustil, ani nevim proc, proste jsem mel plno jinych starosti. A kdyz slysim jak to hrajou, tak me to ani nemrzi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...