Guest chipmann Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Jj ta tam je stále jen bufik Ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 tak to tam bude i teráska....akorád že to je daleko od tý louky.......takže to ve finále není až tak dobrý nápad.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Jj ale malej a bufet už tam dávno není zdendo :) ale dá se za komárkou je tam pěkná louka a v dálce vrtule od ele. Tam by fakt byly gut fotos :) No nejsem si zcela jistej, jestli fotky s vrtulema v pozadí jsou good fotos :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Hipi a já máme tažný tak uděláme pojizdný bufík a bude nám nakonec jedno kde budeme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 musel by jsi to tam vidět fakt je to pěkný :) co se týká ty komárky tak je tam stále narváno co se týká parkování právě a moc aut se tam nevejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Chipe ale jak jsi psal o kus dál u tý vrtule tam je peknej placek .) 6 aut se tam musí vejít :) hold si vemem pití a jídlo sebou D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Přesně tak přece to nemusí být poslední akce..B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 JJ pánové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Dobré ráno všem ústeckým řidičům...počasí nic moc ale nevadí rozbíhají se šneci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 No Zdar mi povídej včera jsem si na tebe vzpomel když jsem sekal trávu těch bylo :) :) No Zdar mi povídej včera jsem si na tebe vzpomel když jsem sekal trávu těch bylo :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Čus, tal co se týká těch míst tak obě nebo tři? :D msjí co do sebe ale je pravda jak psal Chip, že přímo u té restaurace na komárce bude narváno. Takže spíš vrtule nebo radonové jezírko ;) Je fakt, že si mužeme vzít věci s sebou a na příště vymyslet i něco s posezením ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 přesně tak gril máme takže by se koupilo uhlí a pak by jsme si mohly udělát pěkný posezení někde v přírodě nad pořádným steaky :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 přesně tak gril máme takže by se koupilo uhlí a pak by jsme si mohly udělát pěkný posezení někde v přírodě nad pořádným steaky :) :) BINGO! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 takže pánové co takhle tento čtvrtek hodina cca 17. Asik u toho krásného rad. Jezírka :) :) velké steaky sebou :) počasí by MĚLO být gut pokud můžete vemte sebou ještě nějaky gril takže co vy na to ? Ps : urakve už jsem myslel že se nepřidás :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 (upraveno) Čtvrtek je redy tedy za mě..;) Upraveno Květen 7, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Pánové primi nápad ale já se nezúčastnim :( kolega odjel na školení do Německa a středa,čtvrtek,pátek a sobota mám noční :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Škoda bez stříbřenky to nebude ono.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 teda chlape to nám das jako košem jo . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 teda chlape to nám das jako košem jo . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 takže pánové co takhle tento čtvrtek hodina cca 17. Asik u toho krásného rad. Jezírka :) :) velké steaky sebou :) počasí by MĚLO být gut pokud můžete vemte sebou ještě nějaky gril takže co vy na to ? Ps : urakve už jsem myslel že se nepřidás :) :) Na gril a podobny veci ja slysim :-). Doma jede jak jen to jde. Ale mam velkej gril na lavovy kameny, takze ho vzit nemuzu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 ale ale co to tu čtu maso a pokec paráda, ale ve čtvrtek ještě nevím jak to bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 tak kdo přijede další pánové šup šup :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 je mi líto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Maso a příroda?? To zní slušně! Ale nevím jestli nebudu ve worku. Dneska ráno jsem dostal šestou stavbu na krk. Skusím se dostavit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 No tak to nějak budeš muset udělát :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Skusim se nějak ulejt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Já si na noční na Vás vzpomenu jak si jíte grilovanej steak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Ja asi ve ctvrtek minus :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 teda pánové . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Tak to nevypada moc dobře :( Já bych mohl ale asi to bude chtít navrhnout jiný den at je nás tam co nejvíc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.