Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Doktore vím že jsem v mínusu, ale fakt to nešlo....Každý den nabitý, lítal jsem se ženou do Prahy kvůli operaci očí, musel jsem do němec a když jsem byl doma tak jsem dělal na tátovim autě. Stejně to neklaplo takže to budu muset rozhodit znova a to je zase pár dní ztracenejch.

Věř že jak budu mít chvilku stavím se. Ostatně já byl tam u vás už několikrát, takže dlužíš návštěvu ty mě...biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Jj budu se těšit jinak pánové co takhle sobota odpoledne čas ještě upřesním ale viděl bych to tak nějak 17 hod nějaké to grilování ? Že bychom zkusili konečně ty flaje přes week má být velmi pěkně :)

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři

To jsou nový vyměněný nebo takhle pěkně vypadaj pořád a na fotce máš jen sundaný kolo a kotouče už používaný nějakou dobu?

teď už jsou orezlé, ta barva na tom nevydržela :angry: takže už to tak pěkně nevypadá, ta fotka je když jsem si je namontoval :palec:

kluci vy si tedy vymýšlíte :blink: v sobotu když má být pěkně tak se budou dělat ohně všude a vy takle :angry:

Odkaz ke komentáři

teď už jsou orezlé, ta barva na tom nevydržela :angry: takže už to tak pěkně nevypadá, ta fotka je když jsem si je namontoval :palec:

kluci vy si tedy vymýšlíte :blink: v sobotu když má být pěkně tak se budou dělat ohně všude a vy takle :angry:

Nemůžeš psát že jsou ty kytky orezlé, to by sis u chipa rozházel...biggrin.gifpivo.gif

Odkaz ke komentáři

Sedo, tebe tam potřebuju, chtěli jsme zkusit ty pružinky... :wallbash:

To víš no práce je práce :) ale v pátek se stavim u Chipa teda dneska :) a tak je nechám u něj aby ti je předal :palec:

Jj pane

takže se trošku vyspim a pak ti dám vědět :) a sobota je úplně v trapu do 20hod sem nakonec v práci + pohotovost :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...