Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Tak včera jsem měl dementní den ... Byl jsem v teplicích pod mostem na parkovišti a kedyž jsem vyjížděl - nevšiml jsem si sloupu. Mám leve zadní světlo v prdeli odčený kus nárazníku a drobnou odřeninu pátých dvěří ... paráda.

Holt jsme debil a halvně že mám ty parkováky ... pípalo to tam na mě ale já jsem byl uplně mimo.

post-1094-0-90944900-1339917479_thumb.jpg

post-1094-0-05155600-1339917493_thumb.jpg

Upraveno uživatelem hipi
Odkaz ke komentáři

Já mu zavolám, zítra to od něj koupim a bude. Akorát je to asi bez patice na žárovky a nevim, jestli ta patice z před face pasuje do face, tu patici máš v pořádku ne? Ale doufám, že to pasuje, porotože to chci taky vyměnit, líp to rozvádí světlo ze žárovek do plochy lampy, v předfacu jsou vidět ty čtyři žárovky :angry: .

Odkaz ke komentáři

To já dnes griloval zas pro celou posádku, masa bylo k obědu, k večeři a ještě zbylo dost na zítra...opět asi 8kg všech možných flákot....zas přijedu domu a budou do mě rejt proč negrilujem...blink.gifbiggrin.gif

Trochu se ti nedivim, že se ti pak doma nechce grilovat. Ale zas musíš mít obrovskou praxi a finty na to grilování, když takhle griluješ pro celou posádku :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...