hipi Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Čus já dorazím kamkoliv, jen to stihnu taky trošký dýl tipuju 18:30... Stačí teda se jen už domluvit chlapi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Rád bych dorazil ale budu objídět obchoďáky :D musim koupit new mobil a new bundu a nějaký ty dárky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Séďo na tu chvilku by jsi se moh utrhnout ne??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Nechci nic právě slibovat ;-) protože pojedu Forum,Olympie a asi i Drážďany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 To nech na jindy nee B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Už to mám naplonované :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Zdeno a Mar.cz, co vy dva, vy nedorzíte? stříhám metr, ještě týden... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Tak jak to s vámi dneska vypada? Kolik lidí je schopných dorazit nějak po 18hod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Jdu ještě na jednu mimořádnou směnu takže za mně jsem out 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Já se teď vrátil z Ústí a tak mam zam..any auto, že jsem ho tak ještě neměl ani z ježdění po polích se psem v bahně. Cesta hnus, člověk by vyplácal celou nádobku ostřikovačů a ještě je z toho chemickýho nemrznoucího smradu sfoukanej jak nindža. Teď se bojim sáhnout na kliku dveří, abych se neušpinil. To Hipi: ráno jsem ti psal sms. Chlapi, nemáte někdo čistící cd nebo něco podobnýho? Navi mi začala brát blbě cédéčka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 2 Chipman: Díky že jsi se v neděli ozval.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Čau pánové zamě taky ne teď sem dojel dom s horečkou a du si lehnout. Musim to nechat na jindy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Tak nakonec ve čtyřech ale sranda byla takže super B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 jj, sranda byla. Ještě že jsme to spáchaly včera, do toho sněhu z tý garáže by se tý 4kolový holce moc nechtělo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Tak tady to nějak vymřelo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Njn hipi nemůžeš se divit je zima a někteří jsou ve worku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 No to já chápu ale tak alespon nějaký pokec by tu mohl být! V zimě se mi taky nechce stát venku, včera jsem troku protáhl octu najela 780km a nezklama šikula jedna! Už jsme si totiž byli vyzvednou Artýho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Hezky takže další člen rodiny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 (upraveno) To ja byl vcera v Drazdanech v nakupnim centru a na adventu a zas mam auto spinavy, ze to neni ani mozny. A ten blazinec tam, masakr, ale octa me taky nezklamala. Upraveno Prosinec 9, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Nejlepší je tam jezdit ve všední dny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 a hlavně je před vánocema atd. hoši je sice pěkný mít garáž,auto neni omrzlé atd. ale ten šok když člověk odjíždí z práce :D to je hnus to škrábání :D teda já neškrábu koupil jsem si ten sprej na okna a fakt to funguje :) jinak auto je zasranný až je to hnus. Jó a včera sem si měřil chl.kapalinu v práci a mám jí do -60st. sem na to čuměl že sem tomu nevěřil tak jsem zkoušku provedl asi 5x a pokaždý stejný výsledek :) byl jsem mile překvapen :) Ještě sem zvědavej jak dlouho mi vydrží baterka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Což pak o to že je na -60...stejně se má min. jednou za dva roky měnit protože stářím mění kyselost a vyžírá těsnění pod hlavou... Ještě jsem to nestih ale budu to dělat s olejem. A jinak...co zase nějakej sraz v tejdnu? Jak jste na tom? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ma se měnit no , ale 70% lidi to nedělá. Mam auto rok a kousek a taky sem jeste neměnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Tak chladičku jsem taky neměnil. A nevím jak to bylo dodržování majitelem přede mnou. Je pravda, že jak uhodil ten první mráz, tak jsem musel dolít, protože to tam na mě pípalo jak nevím co... Asi by to chtělo vyměnit, možnost změřit si to bohužel nemám :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Já jí taky neměnil, ani nikdy v životě na žádným autě a pochybuju, že přede mnou to někdo u některýho auta měnil, když jsem kupoval ojetiny a nikdy mi těsnění pod hlavou nevylítlo. Asi to bude jako s většinou takových výměn, vyměnit-prevence... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Taaak dneska nějaká prácička na berušce s mr. Chipem... ...výborná spolupráce draku. Dík :-):-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Presne tak, jen dolevat potrebnou rysku :-). Baterka 14 dni nova a startuje to samo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 (upraveno) Zítra jsem v plzni takže nic tak co čtvrtek a nebo až se vrátí zdenda Upraveno Prosinec 10, 2012 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Zdenda přijede už ve středu a bude se :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Hoši já jsem mimo dneska jsem dostal horečky a to o víkendu v práci ještě pohodička a dneska ráno mě to zkolilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.