vorlajz Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 jj, jasný... tak si to užij... ;) já chodil několik let do kotle na Slovan Ústí a do Chomutova jsme jezdili moc rádi!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 takže dneska teda není žádnej sraz v 17:23 ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Vypadá to, že zase nee e. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 ok... tak jindy... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Toe normální zrovna když nic nemam . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Chipe nevěřim, ty a nic nemít :lool: A to ještě netušíš, že se na tebe chystám a budu si na tebe vymejšlet a vymejšlet a vymejšlet.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Chipe nevěřim, ty a nic nemít :lool: A to ještě netušíš, že se na tebe chystám a budu si na tebe vymejšlet a vymejšlet a vymejšlet.... Už se těším chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 já řeším momentálně rozvody na mitsu, po rozdělání se to ZATÍM vyšplhalo na desítku....a to ještě nebude konečná.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Japonec az na konec :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 To Cvenca: já si vymejšlim pořád....žeo Chipe :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Kdyz clovek si neco usmysli, pak koupi a ke vsemu musej bejt ridici jednotky a podobny chujoviny, jak kdyby to nemohlo fungovat samo o sobe. To auto je jedna cela velka ridici jednotka :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 A já se do toho radši nepouštím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 kluci,zitra kavicka v 17.3o v UL nekde na benzince? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Japonec az na konec :-D :-D Jenze ten japonec do ted nic nechtel,je mu 14 let a zacal tyct silenblok pod klikou, vymena vsech remenu a pera na remenici,tak to nebude tak strasny si myslim,uz ma narok dedousek....najeto cca 250t 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 kluci,zitra kavicka v 17.3o v UL nekde na benzince? Tak to bohužel beze mne jelikož jdu do worku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Take nemuzu :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Tak bohužel také nemohu. Jedu do Prahé na airport 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Tak jsem včera sundal masku, odcvakal chromovanej rámeček od žeber a spodní dlouhá strana nešla. Furt jsem laboroval, že tam už nejsou žádný zoubky nebo cvakátka a ejhle, on je ten rámeček k žebrům v tý spodní úzký dlouhý straně přilepenej ód výrobce nějakou poctivou oboustrankou. Pak jsem projevil nadprůměrnou sílu a byl dole i znak, ten taky držel jako kráva oboustrankou. Ještě že je hnusnej a nechci ho, protože na hraně znaku zůstalo několik obloučků od šroubováku. Hipi: Kluku, nebylo by lepší ten chromovanej rámeček nechat potáhnout nějakou matnou fólií za tepla, jak se krásně vytvaruje podle podkladu, jak má Chip nebo Šéďa na střeše, než to stříkat, to musíš podklad, pak tu gumu, mít prostory, čekat na teplo atd... a mě se nechce čekat. A cenově by to vyšlo asi +- nastejno, protože ten PlastiDip i s podkladem taky není lacinej. Chip a Šéďa: Chlapi, kde bych mohl nechat potáhnout fólií ten chromovanej rámeček masky, ale aby mi dali na výběr barvu, aby to drželo a nečekal bych měsíc. Vy jste to někde nechali dělat né? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 V Teplicích, BB company ( bratři Burgrové ) naproti zahradnictví Dvořák. Dělají vše kolem folií a spokojenost u mě na oknech a u spoustu známejch na autech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Já to měl přez Chipa u nějakýho pána v Bílině :) jinak momentálně sem koukal že mám za barákem firmu co to dělá :)) jinak já masku budu opět stříkat :)) a prostory a teplo mám v práci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 (upraveno) No já chtěl hlavně tu fólii, jak se lepí za tepla a krásně kopíruje a přilne k podkladu. Taky sem něco našel u nás v CV odkaz tady . Zítra se tam stavim se zeptat. Upraveno Leden 9, 2013 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 jj origo máme v UL taky :)) já si koupím barvu a budu zase dělat v práci :) a anvíc asi teďka budu objednávaj přední sportpacket :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
muertos Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Já sem taky stříkal a nemám s tim jedinej problém, a i po 10tis co sem s tim najel se nic neloupe a furt to vypadá dobře. Jen to chce asi udělat pořádně viď hipi:D Jinak taky můžu doporučit pána na folie v Bilině (Střecha i okna) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Cvenco hele pokud chces tak ti to muzu domluvit u teho znameho v biline je fakt dobrej a jeste pokecate 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Zitra se ti ozvu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Zdar chlapi :) tak cvenco to potazeni za tepla by asi nemuselo bejt spatny ale vim ze clovek co to delal Chipovi se s tim neskutecne sral aby to bylo ok! Tak kdyz uz, tak u nekoho kdo to udela poradne. BB company jsou prej hodne spolehlivy a taky rychly tak to zkus. Ja jsem masku strikal sam ale nejak jsem to odflaknul, proto to Tomasovi drzi a me ne :) i tak bych chtel ten plastiDip vyzkouset jaky to je a jak se s tim dela a myslim ze na celou masku ti staci jeden sprej a to vychazi na neco kolem 280,-? Hadam ted uz si nepamatuji ty ceny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Ja vsude nasel jen 400 ml sprej okolo 480,-Kc plus ten podklad,aby to drzelo 350,-Kc. Ale rikal sem si, ze by to mohlo byt na dve masky, nevim. Dneska zjistim co a jak s tou folii a uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Ja jsem uvazoval ho dat na kola, ale ted jde o to, kolik to sezere tech spreju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Taky sem uvazoval o tom pruhlednym na kola, ale kdyz mi dnes v CV v ty firme ukazoval na cernym podkladu pruhledny PlastiDip,tak sem z toto teda urvanej nebyl. Ze to bylo uz oloupany, budiz, ale vubec se to nelesklo, spis to bylo cely matnejsi a to nevim, jestli by byla na stribrnych kolech vyhra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.