BerryRS Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Tady nám ten guláš začíná pěkně houstnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Máte si dávat auto do garáže krásně suchý :D ale před garáží louže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 A u nas sracky a sifl no hnus. To ani nemyju. Leda ze by se na vikend udelalo hezky. Mam totiz volnooooo a nemusim do rachoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Mi šichťáci jdeme o víkendu jo Swede budu potřebovat nějakej štěrk :D abych zaplnil ty díry u garáže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 V tom případě mě by se hodila tatrovka asfaltu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 bude stacit solo auto nebo cela souprava??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Stačí to co naložim do kufru :D vemu si kýble :D ale tatra by se tam hodila taky :D pač tam je dir tři prdele :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Az pojedes k Mavemu s tou tatrovkou asfaltem, odplyvni si cestou okolo mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Hoši to je bomba!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 jj a ta panoramaticka strecha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 že jo...jsem zvědavej na combi RS...ale už asi vim co bude moje další auto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 No uvidíme na živo jak bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Jenze to je presne ono, na obrazcich nejlepsi model se vsim vsudy, ale my si koupime a budem mit obyc a slozite si to po kouskach dodelavat , protoze takovahle bude za ranec, jako vsechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Asi tak … taková stavebnice ツ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Nooo presne jak pises Venco... ...ja si ji ted skladal na webu Skoda a vysla me na 906.500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 No ale na tom to je Pánové tohle mne na tom nejvíc baví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 svata pravda Chipe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Jj :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Panove v PO nebo v UT jedu smer Chomutov a budu vyzvedavat nejake veci v skodateile. Kdo by mel zajem od tama neco vzit tak dejte vedet. Domluvte se s borcem co to prodava neni v tom problem. Ušetříte za poštovne... Myslím že Vašek chtěl od tama kabel k MF volantu a Meve jak ty s tema ant. kablama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Cestou z praglu do spyndlu takova koncetrace novejch octavek ze uz to ani nepocitam. Dokonce jedna kamuflas combi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Aby ne reklama jako prase a zadarmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Nooo presne jak pises Venco... ...ja si ji ted skladal na webu Skoda a vysla me na 906.500,- Já si takhle nedávno skládal Rapida pro mojí pani, samozřejmě žádnou socku a ejhle, půl mega jak nic. No a když si vezmu, že je to lepší fábie..., tak asi nic. A vo vo vo votom to je. Panove v PO nebo v UT jedu smer Chomutov a budu vyzvedavat nejake veci v skodateile. Kdo by mel zajem od tama neco vzit tak dejte vedet. Domluvte se s borcem co to prodava neni v tom problem. Ušetříte za poštovne... Myslím že Vašek chtěl od tama kabel k MF volantu a Meve jak ty s tema ant. kablama? Dobrej nápad, dík že sis vzpomněl. Ale co mám borcovi jako říct? V PO nebo UT si to od tebe vezme Swed a víc neřeš? Musím mu přece nějak vysvětlit, komu to má dát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 (upraveno) Chlapi, jak tu byl odkaz na ten degenskej inzerat, tak ja to preposlal ze srandy kamosovi a on tam zavolal, ze jako bude prdel. A borec v telefonu, ze prej uz je to prodany. To mi ho vyndej..... Upraveno Únor 1, 2013 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 To Maverick: Máš od Hipiho tu mojí malou LED sulfitku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Swed: Díky ale už ho mam doma...dneska mi ho Chip přivez. Jsem zase utrácel takže se musim krotit :P Cvenca: Nakonec jsem se s Hipim neviděl protože mi do toho něco přišlo a musel jsem odject takže pravděpodobně až v pondělí. Nebo by ti jí musel vyzvednout třeba Chip ale to by jsi se musel domluvit s nim. Jestli počkáš tak já budu vyzvedávat i ty svoje v pondělí. A jinak co se týče té nové OIII tak tam už si toho moc nesložíme pánové protože kódování bude ON-LINE...a pochybuju že bude někdo dodělávat panoráma... Jinak velkej dík Cvencovi za ten parkovák, jednotku a výměnu. K tomu dobrá káva a hyperaktivní Amor :D A jinak co teda říkáš na DSG ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Na LEDku počkám, to už se nezblázní. Myslím, že kódování OIII a vůbec celá OIII mě nebližších pár let zajímat a trápit nemusí, páč nekradu že.´A když na to přijde, tak flexou panorama uděláš jako nic :lool: A co říkám na DSG? Říkám to, že mě to velice mile překvapilo, jak to funguje, průběh řazení, spotřeba a vůbec. Akorát jak jsme po cestě kecali, zvyk je železná košile, tak jsem si párkrát levačkou brnk o brzdu a čelo na volantu to jistilo, vždyť víš sám. :lool: . Ale zvyk bych si, to jako jó. Večer jsem jel z lyžování a zrovna jak jsem řadil, jsem si na tebe a DSG vzpomněl a řikal jsem si, že zrovna teď mě to řazení baví. Když já bych u toho na dálnici asi už chrápal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Jasně čelíčko bylo perfektní :D. No je to hlavně o zvyku no...já už bych neměnil a vim že moje další bude o5 s DSG převodovkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Moje další auto bude asi taky s DSG, protože už budu starej a budu tuplem línej řadit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Prej starej :D... Tak to už bude Sup ne? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Njn tak to bude sup toe jasný vždyť přeci vis kde dela ne :-D:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.