Prchy Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Berry ať vše dobře dopade. Sme mu bránili Columbus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Tak Pánové Colombus bude :-D jinak Berry tohle je bohužel v tp normální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 cha chaaaaaa no super chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Chipe tak to bude větší oslava jak kdyby se ti narodily dvojčata co? :lool: Tak paráda chlape. A už máš něco v merku? Swede to bylo jen pro případ že by se ti chtělo odject toho si nevšímej :D Jinak sraz dobrej...akorát mam zase nahlodanou hlavu... A jak napsal Swed...zejtra v 9:15 na GO což je zde: http://www.mapy.cz/s/6gvz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Swed: ve dve v noci jsem ti oblejzal a kontroloval auto, bylo v poradku. To jen abys vedel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Teda škoda že nebydlím v Chomutove ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Super Vašku.Moc dík. Jsem věděl že jsi Jinak beruška byla i ráno tak jak jsem jí večer opustil :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Teda chlapy závidím vám . . Tak udelejte pekne snimky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Chipe tak ty teda nic jó? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Njn nestíhám zatím pak napiš jak to tam vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Něco pro SWEDA. :lool: http://www.super.cz/148965-jako-panna-orleanska-z-nejkrasnejsi-moderatorky-udalosti-udelaly-kostymerky-nehezkou-jeptisku.html Neřikal jsem to :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Takže dnes pohodový den se sweedem a jeho přítelkyni dále pak meverick Pánové díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Nápodobně pánove. Super den strávený s vámi. A co se tyče Škoda Day :-* :-* :-* BerryRS: no přesně na venek cudná a uvnitř ďábel Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Tady taky pár foteček z dnešního Škoda dne na Klínech... Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 ty černo-stříbrný kola vypadaj úplně stejně jak Brock který sem chtěl :D:D jinak pěkný promo video Octavie III http://www.youtube.com/watch?v=5LkjACuvdY0 skoda že OIII a Rapid vypadaj až na pár detailů úplně stejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Taky velkej dík pánové. Super den a super svezení zakončené sladkou tečkou v číně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Jj tohle by jsme mohli dělat častěji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Dostali jste se na testovacijizdy ? Ja tam dorazil ve 13.hod, pul hodiny jsem hledal misto na zaparkovani ..... Vsechny auta uz byly zamluvene, tak ani nevim, jestli meli udelanou nejakou zajimavou trasu " treba jizda po sjezdovce" ...... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Jojo svezli jsme se Superbem 4X4...moooc pěkný svezení to bylo. Celkově super den. :) Chipe jsem pro...hned jak se oteplý tak bych něco vymyslel co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Jj to beru chlape :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tak presne Supa jsem chtel take vyzkoset .... holt kdo pozde chodi ..... . Nekdo z vas zrova odjizdel - cerna OII, zatmavena zadni svetla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Takže dnes pohodový den se sweedem a jeho přítelkyni dále pak meverick Pánové díky moc Teda Chipe, ty si drak. Nejdriv ze nestihas a pak si na Klinech. Ty si vymyslel teleport? Jinak Swed: ja ti to tam monitoroval nekolikrat, byla by skoda o to prijit. Kdyby jsme meli jeste zakladnu na sidlisti, domluvil bych ti tam parkovani,ale bohuzel uz sidlime jinde. Jojo svezli jsme se Superbem 4X4...moooc pěkný svezení to bylo. Celkově super den. :) Chipe jsem pro...hned jak se oteplý tak bych něco vymyslel co? :) Šak ja uz se klepu, az vyleze teplota a mozol, jak si nacpem bricha nejakou dobrotou z grilu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 To byl sweed s téma lampama Njn mi to nedalo dokonce jela i dráha polovička :-D Přesně tak musíme něco vymyslet chlapy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Jojo to byl Šwéd a já jel před nim :) Jinak Cvenco při pomyšlení na ten gryl...mooc se na to těšim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 No to se těším i já. Chtěl jsem už teď nebo příští víkend,ale zas přituhlo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Pánové mam spec. Klobásy na gril budete te se olizovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 on je začátek února a už tu vyhlížíte gril :D jinak bych sem si dal nějaký ten steak z grilu Venku je moc pěkné počasí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Tady se to meni v peknou kucharku Jak grilovat :-) Ale nejako tu flakotu bych take dal ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Asi pojedu umejt auto když je hezky ale bojím se jak mrzne abych pak vůbec nastartoval třeba zítra :D že by chrom kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.