Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Ráno přijedu na dílnu a dělam a dělam pak přijdu k autu a . . . Kua kde se ten snih bere..... to nechapu

No jo, taky jsem dneska dvakrát odhazoval chodník a vjezd k baráku, co se dá dělat. Ale na koupení frézy to ještě není. Dávám tomu sněhu pár dní a bude z něj spodní voda :-)

Ale jak je kua možné že to v tom rakousku jde a u nás ne!!! Přitom toho sněhu je tam úplně stejně!!!

Další z mnoha důvodů, proč stále dokola říkám, že Rakousko je jediná země, kde bych mohl místo ČR žít. A to ještě ne všude.

Jojo Šwéde mi víme :)

Silničáře o5 překvapil sníh no...tak aby ne že jo. Kdo by to byl řek že v tuto dobu bude takhle sněžit :D

Mave, oni to ti silničáři taky nemají lehký. Je jasný, že každej hned nadává, ale nemůžou být přece v jednu chvíli na všech silnicích. A taky mají určitý silnice určitý priority. A když to kydá z nebe ve velkym, tak to pak vypadá jak to vypadá. Asi jsem jeden z mála, co je chápe a nenadává na ně.

Odkaz ke komentáři

Dneska jak jsem jel do KV najel jsem přez 300km silničáři jezdily ale jak to padalo neměli šanci to udržet :) ale jelo se v pohodě od 70-110km :)

jinak dneska rychlo srazek v TP :) Hipi,Mave,Chip a Zdenda(bila RS) pohodička pokec :)) Díky pánové :)

flaška vína u Fifi 2013 a tedka se jde na pivko :)

Odkaz ke komentáři

Ale jak je kua možné že to v tom rakousku jde a u nás ne!!! Přitom toho sněhu je tam úplně stejně!!!

Kur.a Dejve já myslel že jsi psal něco o Finsku, a najednou Rakousko....byl jsem tam od neděle do čtvrtka ale tak krásně jsme tam teda neměli...a to jsme byli ja jižní straně Alp...:palec:

Foto z cesty domů, někde pod Salzburgem...

post-20071-0-36363500-1361695834_thumb.jpg

Upraveno uživatelem zdenaal
Odkaz ke komentáři

Hi hi jj Rakousko bylo teď od ST do včerejška. Počasí nám vyšlo perfektní. Viz. fotky. Jinak Finsko bude teď od ST wink.gif

Už se nemůžu dočkat....

Jinak my jsme stali taky před Salzburgem (přímo na hranicích). Dával jsem si tam kávičku a výborný Apfelstrudel s vanilkovym kremem laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Odkaz ke komentáři

Hi hi jj Rakousko bylo teď od ST do včerejška. Počasí nám vyšlo perfektní. Viz. fotky. Jinak Finsko bude teď od ST wink.gif

Už se nemůžu dočkat....

Jinak my jsme stali taky před Salzburgem (přímo na hranicích). Dával jsem si tam kávičku a výborný Apfelstrudel s vanilkovym kremem laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Jj, oni mají na ty sladký ovocný koláče a zákusky snad patent, taky je v těch motorestech žeru, maj to tam nejlepší

Odkaz ke komentáři

Cvenco já nenadávám přímo na silničáře ale na ten systém...proč to všude okolo jde a u nás ne???

Jak je možný že údržbě silnic dojdou finance do konce roku, a potom už jezdí na dluh, když za silnice platíme takovou daň???!!!

Né protože všechny ty prachy zpolkne Metrostav aby zaplatil Šwéda, kterej to nacpe do svýho mazla :lool: ale protože si dávaj "malou domu" a ostatní jim je u prdele...oni si auta neničej protože žádný nemaj...jezdí si služebníma a po roce si darujou nový...pohoda ne? :)

Jinak už i trojku prubli zloději...

http://www.jenproauta.cz/novinky/4674-prvni-vykradena-nova-octavia-zase-ta-navigace-zrovna-jsme-ji-meli-v-testu

Upraveno uživatelem Maverick666
Odkaz ke komentáři

Jj, oni mají na ty sladký ovocný koláče a zákusky snad patent, taky je v těch motorestech žeru, maj to tam nejlepší

No tak my zas milujeme ty jejich kotlíkový polívky, jako je gulaschsupe, eintopf atd.... v tom fakt stojí lžíce a s čerstvou broetschen to nemá chybu...:palec::lool:

Odkaz ke komentáři

No Mave jak pises. Jeste k tomu dodam ze nejsem blahovy a nemyslim si ze nase nejvyssi vedeni funguje jinak! A silnicari....

...solit v dobe kdy jsou cesty suche muze byt opet a jen u nas. Nekolikrat jsem to zazil ze to takhle delaji. Pak se neni cemu divit ze po novem roce neni sul. A za dalsi. Kdyz soli na zapade tak je ta sul rozemleta ja cukr moucka nebo roztok. U nas tyden po soleni jde videt krystaly soli na krajnici jako by tam bylo vysypane sklo z havarky!!!! Takze plytvani! A tak bych mohl pokracovat do nekonecna a musim skoncit pac uz to je jak pise CvencA. Akorat jsem se rozcilil.

Jo a Zdendo ted na tom Kaunertalu jsem mel asi best Gulaschsuppe co jsem kdy v alpach mel. Sice s pecivem za 6.50 ale byl to kybl a lzice v tom stala (vsechno poctive maso brambory chut) proste parada!!! V tom pripade nemam sebemensi problem za to ty prachy dat. U nas by jsi dostal tak akorat vyplach hrnce z predesleho dne a cena 70,- a z toho se mi chce blit!!! Radeji se omrdava zkousi vselijake figle.

No a ta nova OIII je to banda hajzlu ktere kdybych dorval tak bych si to s nema vyresil osobne a pak jim usekl pracky!!!!

HOW DOMLUVIL JSEM lol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif

Jinak v priloze zasilam velkou konkurenci Hipimu! Nove vune do auta. Tzv. "Vune z moravy" :-D:-D:-D

post-15119-0-50781000-1361874383_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Swed
Odkaz ke komentáři

No právě kvůli tomu jídlu jsme si letos objednali pobyt jen se snídaní, páč ty jejich polopenze, to je výkrmna. Ale stejně jsme si na tu véču došli, přes den na sjezdovce kotlíková polívka, svařáček, kafíčko.... Je to o tom že si zaplatíš to na co se těšíš a opravdu to dostaneš, mnohdy to předčí i očekávání... a o tom by ta dovolená měla být, o paštikách a okoralém chlebu to neni....:rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...