Boooger Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Mám tady dvě instagramový z obou stran ;-) Jinak díky za přivítání!!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Nemas zac. Ta cerna zaostrena :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Je pravda, že tam trochu vyniká ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Zdar lidi, chystate se někdo na tento sraz? Docela bych se jel mrknout a není to od nás ze severu daleko.... http://skodatreffen.de/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 No vim ze minuly rok tam nejaci kluci byli. A myslim ze jelo i par z Prahy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Zdar lidi, chystate se někdo na tento sraz? Docela bych se jel mrknout a není to od nás ze severu daleko.... http://skodatreffen.de/ Řeší se ZDE ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Honzo ja vim, jen neznám všechny z Ústecka, tak me zajímalo kdo ze severu se chystá ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Pokad budu mit volno, tak pojedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefcz Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Ahoj kluci chtěl jsem se zeptat nemáte někdo zkušenosti s chipovanim motorů od votruby v teplicích díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Krasavice z dnešních Legend... Chvilku jsem myslel, jestli to není ta Kabyho ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Ty voe, ta se bude Kabymu líbit. Ahoj kluci chtěl jsem se zeptat nemáte někdo zkušenosti s chipovanim motorů od votruby v teplicích díky za info Já ne, ale zajímá mě to, když je to u komína. Má nějaký stránky nebo info? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Ahoj Josefcz, par lidi vcetme me jsme u Votruby zacinali a za tu cenu dobry. Je to nalejvarna, ale nemuzu rict ze by byl nejakej problem. Jezdil jsem na to cca 3 roky a v poho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Berry, co to znamená za tu cenu dobrý a je to nalejvárna, nějak nevím, co si pod tím mám představit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 prostě má stažený mapy z jednoho auta a sype to do všech .) takzvaně má třeba 10 map :) octavia,fabia,passat,golf atd. :)) neni to odladěné přímo na tvoje auta pač on ví hovno jak ti tlačí turbo,jak ti dávají vstřiky atd. :) to pozná buď na brzdě a nebo když s tebou jede v autě a ladí to přímo.. tyhle čipy jsou na dvě věci ;-) jeden z nej na čip dieslu je Mvolesko ladí auta i na dakar ...ladil i cajickovi fabii a mnoho dalších aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 No tak to je tak si z toho nechat udělat šrot... Na takovýhle experimenty mám to auto moc rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Heh nechapu lidi kteri k nekomu takovemu jdou. Uprimne receno je to trochu "alchymie" dobre naladit auto. Je tam spousta veci ktere musi spolu hrat a ma to i urcite casove posloupnosti a hlavne mnozstevni. V horsim pripade ti to bide kourit v horsim dojebes motor. Kdyz chipnout tak urcite u nekoho kdo ma dobre reference. A hlavne bez brzdy ti bude tvrdit kazdy moula ze ti zvedl vykon o 20%.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 To bych si tam už rovnou mohl nacpat software z motorový pily, ta jde taky rychle do toček :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Heh tak tak. Na tomto principu funguji vlastne ty slavne PowerBoxy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 je fakt že třeba lidi z dvou nejmenovaných firem,psát to zde nemůžu pač by se toho všichni chytli,tvrdily ze jsou auta naladěný na 190koní jedná se diesly......Vyhrála jediná a byla naladěná od Mvoleska..... a když jedna firma tvrdila že naladila auta na 190koní po odměření na brzdě měla pouze 145koní.... :)) bohužel majitel to nepoznal .... a já abych řekl pravdu já bych to taky nepoznal ...jen přidaj dávku paliva a zvednou třeba aby turbo foukalo :)) moc dobrých firem v CR na ladění neni bohužel... a pak ještě záleží jak ti to odbržďují na brzde na jaký stupeň :)) zrovna předevčírem jsem na toto téma mluvil se známým který nechává ladit auta od mvoleska a hdoně mi k tomu řekl .) pač třeba Ivanek (ladí auta v SK-profituning) a hodně moc jsem se dozvěděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Chip jsem taky řešil,nakonec jsem rád jak mi to krásně ševelí a kochám se krajinou.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Někdo teplicko na mini sraz a kávu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Na kafe jedine k veceru kolem mezi 20-21hod.po rachote. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 No problém a kdy a kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Na posezeni je ideal OMW bud v bubi nebo prosetice. Tak ze je to jedno. Cas nevim jak se utrhnu v praci. Nejpozdeji ve 21hod. Dal bych ti vedet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Ok tam own směr dubí je ok.tak sz máš číslo tak děj vedet:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Rychlo kava na benzince 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Dikes za pokec a kávu.lišta se našla v hrobě u zastávky:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Hezky ti to sviti Pepane :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefcz Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Tak aspoň že se našla :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Tos mel stesti teda. Jinak take diky, parada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.