CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Ty vole hoši, nebere mi to hlava. Vždyť Chip všem vždycky pomáhal, rozuměl problémům, poradil, dělal opravy a všichni byli spokojený. A najednou je vás víc nespokojených? Fakt čumím jako blázen. Takový obecný info mi nestačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Taky bych rád věděl o co jde.... něměl jsem několikrát problém mu nechat auto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Jo drive se CHIPMANN choval jako kamarad, radil a pomahal, ale posledni mesice se snazil OJEBAT nekolik svych kamaradu zde na foru, vcetne me. Nevim co se s nim stalo, zda v necem jede, zda neco nebere, kdo vi..., proste se zmenil a je to GRAZL! Kazdopadne se nejedna o par korun co lidem dluzi, je to uz v radu DESETITISICU! Moji zkusenost s opravou FABIE zverejnim co nevidet, cekam na Viktora az se domluvime, kde to presne zverejnit, aby to bylo na ocich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 No jsem zvědavej... Já ho viděl naposledy před Vanocema na sraziku a na autě mi dělal někdy před rokem, možná o něco dyl, takže já nemůžu soudit. Ale jak jsem psal, čumím jak tele a jsem zvědavej. To se muselo něco stát, to není přece jen tak samo sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Už mám trochu jasno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Hoši co se to tu děje ? Cvenca: já na ten sraz pak přijel :D ale pozdě a už tam byli asi 4 lidi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Taky bych rád měl jasno.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 (upraveno) Hoši co se to tu děje ? Cvenca: já na ten sraz pak přijel :D ale pozdě a už tam byli asi 4 lidi :) Všechno dobrý Šéďo, hlavně že si celej . Já pokoupil dárky, dal kávu a musel jsem valit. Až bude tepleji, napravíme to, OK? Šéďa & Octavius84: Děje se to, že mají během poledních pár týdnů, možná měsíců lidi s Chipem dost špatný zkušenosti, já teda ne, tak nemůžu soudit. A nikdo neví čím to je, akorát teď vyšly napovrch všechny ty trable a z jednoho po druhým to leze ven, tak je toho dost. Upraveno Leden 24, 2014 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 No to mi došlo, ale rád bych se konečně dozvěděl něco konkrétního.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 To Šéďa: Tys přidával na FB nějaký kluky do skupiny OC UL kraje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 tady se toho asi moc nedozvíme tak až bdue čas zavolám swedovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 No to mi došlo, ale rád bych se konečně dozvěděl něco konkrétního.... Já nebudu nic šířit, když osobně ty zkušenost nemám, to musej kluci. Ale Sejvi výše psal, že se všechno brzo dozvíme, tak uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Na facebook sem nikoho nepřidával protože u Vás ve skupině nejsem od léta a od prosince nemám Facebook :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 tady se toho asi moc nedozvíme tak až bdue čas zavolám swedovi Napsal si to dobře, až bude čas, udělej si na ten hovor čas tak cca 30 minut, jako já Na facebook sem nikoho nepřidával protože u Vás ve skupině nejsem od léta a od prosince nemám Facebook :D Tak to jsme z toho jeleni, nikdo neví, odkud vítr vane :-). A jestli ti někdo ukradl FB, tak ho musíš najít :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Cca preed rokem sem reklamoval u Chipa zadni brzdy. Prvniho pul roku bud nemel cas nebo prodejce řešil jak to vyreklamovat. Druhy půl rok sem to vzdal. Je mi lito ale radsi si priplati a udelam jinde skoda cca 4000kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Napsal si to dobře, až bude čas, udělej si na ten hovor čas tak cca 30 minut, jako já Tak to jsme z toho jeleni, nikdo neví, odkud vítr vane :-). A jestli ti někdo ukradl FB, tak ho musíš najít :-) Facebook mi nikdo neukradl.Deaktivoval jsem ucet :D ale nekdy zase budu aktivovat. Swedovi jsem zkoušel volat a nic. Takže vím prd :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Asi neměl čas, zkus to dopoledne, to je v práci, tak ti to vezme. Cca preed rokem sem reklamoval u Chipa zadni brzdy. Prvniho pul roku bud nemel cas nebo prodejce řešil jak to vyreklamovat. Druhy půl rok sem to vzdal. Je mi lito ale radsi si priplati a udelam jinde skoda cca 4000kc No taky pěkný, jen se divím, že pak na srazech jako by nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 (upraveno) Cvenco, řešilo se to mnohokrát i na srazech. Stále měl nějaké výmluvy. Chip si to u mě pošramotil, ale to pro mě neznamenalo se s ním přestat bavit. Jen od té doby sem věděl že jemu už auto nesvěřím. A navíc sem netušil že nejsem jedinej. Upraveno Leden 24, 2014 uživatelem Prchy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Cvenca: místo 30min byl rozhovor 41min :D jako co sem se dozvěděl tak padám do kolen :( do toho člověka bych to neřekl ......Prchy: Dneska díky za kávu a za pokec ;-) Po dlouhé době se to tu nějak rozjelo ale špatným směrem :// 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 (upraveno) Prchy: všechno dobrý, nemyslel jsem to špatně. Asi mi to nějak uniklo, protože se mě to netýkalo. On totiž nikdo netušil o těch dalších a teď to všechno vylezlo, tak čumíme. Ale to je furt dokola. Jsem na tom jak Seda. Sedo, já jsem rád, že se to tu rozjelo, ale jak píšes, škoda že z takových důvodů. Upraveno Leden 24, 2014 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Mě co dělal na autě tak za mě v pohodě :D sice mi dluží hru na xbox která stála 1700kč ale to nestojí za to co sem se dozvěděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Cvenco Všechno v pohodě. Nemám problém o tom mluvit. JJ dnešní pokec u kávy . Taky díky Je škoda že se to tu rozjelo za těchto okolností. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 No hodně lidí v něm vidělo dobrý kamaráda B) ale určitě bych toto téma tady uzavřel !!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Třeba se to srovná. Ale doufám, že to tu zas nechcípne. Martas se tu začal ptát na novinky a takhle to dopadlo :-) a ani už sem nenapíše :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Je to smutný no....... každá novinka má něco do sebe ...... ale Venco něco od tebe budu potřebovat :D jak sis nechával pošívat volant,řadičku atd. byla by možnost to na jaře dyžtak domluvit u toho pána co jsi to měl ? a jestli by jsi mohl napsat cenu ? klidně do zpráv ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 (upraveno) To víš že by to šlo. Upraveno Leden 24, 2014 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Tak určitě se ozvu :) možná bude i více zájemců ale záleží na ceně a na kvalitě :)) musím se u tebe podívat jak to vypadá :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 (upraveno) Ale jen pro upřesnění, nemám to jen prošitý původní kůži. On dává novou kůži, takovou ne hladkou, ale perforovana s kulatýma dirkama to není, je to taková reliéfní strukturovana kůže a prosita, příjemná do ruky. Ale buds asi chvíli bez auta, on si to vezme k sobě a bez volantu a řadičky se blbě jezdí. I když na řazení ti zůstane hlavice. A bez loketky se taky chvíli obejdes. Kvalita dobrá a cena výborná. Jezdí sem k nám za ním hodně lidí. Já na to někoho sháněl a pak jsem zjistil, že to dělá chlápek u nás ve vsi :-) Upraveno Leden 24, 2014 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Nejlepší bude když se na to kouknu osobně u Tebe :)) teďka jsem se bavil s kámošem a říkal jsem mu to a prý když to bude dobře vypadt tak by si nechal udělat volant a řadičku do fabie :) až se uvidíme tak si to u tebe vyfotím pokud budeš souhlasit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.