Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Jo drive se CHIPMANN choval jako kamarad, radil a pomahal, ale posledni mesice se snazil OJEBAT nekolik svych kamaradu zde na foru, vcetne me. Nevim co se s nim stalo, zda v necem jede, zda neco nebere, kdo vi..., proste se zmenil a je to GRAZL!

Kazdopadne se nejedna o par korun co lidem dluzi, je to uz v radu DESETITISICU! :wacko:

Moji zkusenost s opravou FABIE zverejnim co nevidet, cekam na Viktora az se domluvime, kde to presne zverejnit, aby to bylo na ocich.

Odkaz ke komentáři

No jsem zvědavej... Já ho viděl naposledy před Vanocema na sraziku a na autě mi dělal někdy před rokem, možná o něco dyl, takže já nemůžu soudit. Ale jak jsem psal, čumím jak tele a jsem zvědavej. To se muselo něco stát, to není přece jen tak samo sebou.

Odkaz ke komentáři

Hoši co se to tu děje ?

Cvenca: já na ten sraz pak přijel :D ale pozdě a už tam byli asi 4 lidi :)

Všechno dobrý Šéďo, hlavně že si celej :palec:. Já pokoupil dárky, dal kávu a musel jsem valit. Až bude tepleji, napravíme to, OK?

Šéďa & Octavius84:

Děje se to, že mají během poledních pár týdnů, možná měsíců lidi s Chipem dost špatný zkušenosti, já teda ne, tak nemůžu soudit. A nikdo neví čím to je, akorát teď vyšly napovrch všechny ty trable a z jednoho po druhým to leze ven, tak je toho dost.

Upraveno uživatelem CvencA
Odkaz ke komentáři

tady se toho asi moc nedozvíme tak až bdue čas zavolám swedovi

Napsal si to dobře, až bude čas, udělej si na ten hovor čas tak cca 30 minut, jako já :smich:

Na facebook sem nikoho nepřidával protože u Vás ve skupině nejsem od léta a od prosince nemám Facebook :D

Tak to jsme z toho jeleni, nikdo neví, odkud vítr vane :-). A jestli ti někdo ukradl FB, tak ho musíš najít :-)

Odkaz ke komentáři

Napsal si to dobře, až bude čas, udělej si na ten hovor čas tak cca 30 minut, jako já :smich:

Tak to jsme z toho jeleni, nikdo neví, odkud vítr vane :-). A jestli ti někdo ukradl FB, tak ho musíš najít :-)

Facebook mi nikdo neukradl.Deaktivoval jsem ucet :D ale nekdy zase budu aktivovat.

Swedovi jsem zkoušel volat a nic. Takže vím prd :D

Odkaz ke komentáři

Asi neměl čas, zkus to dopoledne, to je v práci, tak ti to vezme.

Cca preed rokem sem reklamoval u Chipa zadni brzdy. Prvniho pul roku bud nemel cas nebo prodejce řešil jak to vyreklamovat. Druhy půl rok sem to vzdal. Je mi lito ale radsi si priplati a udelam jinde skoda cca 4000kc

No taky pěkný, jen se divím, že pak na srazech jako by nic.

Odkaz ke komentáři

Cvenco, řešilo se to mnohokrát i na srazech. Stále měl nějaké výmluvy. Chip si to u mě pošramotil, ale to pro mě neznamenalo se s ním přestat bavit. Jen od té doby sem věděl že jemu už auto nesvěřím. A navíc sem netušil že nejsem jedinej.

Upraveno uživatelem Prchy
Odkaz ke komentáři

Prchy: všechno dobrý, nemyslel jsem to špatně. Asi mi to nějak uniklo, protože se mě to netýkalo. On totiž nikdo netušil o těch dalších a teď to všechno vylezlo, tak čumíme. Ale to je furt dokola. Jsem na tom jak Seda.

Sedo, já jsem rád, že se to tu rozjelo, ale jak píšes, škoda že z takových důvodů.

Odkaz ke komentáři

Je to smutný no....... každá novinka má něco do sebe ......

ale Venco něco od tebe budu potřebovat :D jak sis nechával pošívat volant,řadičku atd. byla by možnost to na jaře dyžtak domluvit u toho pána co jsi to měl ? a jestli by jsi mohl napsat cenu ? klidně do zpráv ;-)

Odkaz ke komentáři

Ale jen pro upřesnění, nemám to jen prošitý původní kůži. On dává novou kůži, takovou ne hladkou, ale perforovana s kulatýma dirkama to není, je to taková reliéfní strukturovana kůže a prosita, příjemná do ruky. Ale buds asi chvíli bez auta, on si to vezme k sobě a bez volantu a řadičky se blbě jezdí. I když na řazení ti zůstane hlavice. A bez loketky se taky chvíli obejdes.

Kvalita dobrá a cena výborná. Jezdí sem k nám za ním hodně lidí. Já na to někoho sháněl a pak jsem zjistil, že to dělá chlápek u nás ve vsi :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...