Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

prostě má stažený mapy z jednoho auta a sype to do všech .) takzvaně má třeba 10 map :) octavia,fabia,passat,golf atd. :)) neni to odladěné přímo na tvoje auta pač on ví hovno jak ti tlačí turbo,jak ti dávají vstřiky atd. :) to pozná buď na brzdě a nebo když s tebou jede v autě a ladí to přímo.. tyhle čipy jsou na dvě věci ;-) jeden z nej na čip dieslu je Mvolesko ladí auta i na dakar ...ladil i cajickovi fabii a mnoho dalších aut.

Odkaz ke komentáři

Heh nechapu lidi kteri k nekomu takovemu jdou.

Uprimne receno je to trochu "alchymie" dobre naladit auto. Je tam spousta veci ktere musi spolu hrat a ma to i urcite casove posloupnosti a hlavne mnozstevni. V horsim pripade ti to bide kourit v horsim dojebes motor.

Kdyz chipnout tak urcite u nekoho kdo ma dobre reference. A hlavne bez brzdy ti bude tvrdit kazdy moula ze ti zvedl vykon o 20%....

Odkaz ke komentáři

je fakt že třeba lidi z dvou nejmenovaných firem,psát to zde nemůžu pač by se toho všichni chytli,tvrdily ze jsou auta naladěný na 190koní jedná se diesly......Vyhrála jediná a byla naladěná od Mvoleska..... a když jedna firma tvrdila že naladila auta na 190koní po odměření na brzdě měla pouze 145koní.... :)) bohužel majitel to nepoznal .... a já abych řekl pravdu já bych to taky nepoznal ...jen přidaj dávku paliva a zvednou třeba aby turbo foukalo :)) moc dobrých firem v CR na ladění neni bohužel...

a pak ještě záleží jak ti to odbržďují na brzde na jaký stupeň :)) zrovna předevčírem jsem na toto téma mluvil se známým který nechává ladit auta od mvoleska a hdoně mi k tomu řekl .) pač třeba Ivanek (ladí auta v SK-profituning) a hodně moc jsem se dozvěděl

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...