Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

hh... víš ono to Lubo není vždycky tak snadné! :P

jj chápu vás, ale mělo by to tubýt v poho... Víš jak to myslím.. B) B)

Jak potom k tomu přijdeme mi nezasvěcení????

A popravdě si myslím že je nám to aj jedno, akorát nechcem aby tu vznikaly zbytečné konflikty.... Takže tak B) :D B)

Ty dorazíš taky do tý Olympie ne??? termín 27 - 29 červenec...

Odkaz ke komentáři
No tak až se vrátíš tak 27 - 29 červenec???? Takže teď na kterým dnu se shodneme...

A jinak 21-23 je mimoň jak MV - 15 tak aj paintball ale ten se asi přesune...

mnooo zalezi jestli nekdo delate smeny, nebo tak neco. Me je to jedno.

BTW: mimon neresim, ten paitnball bude az v odpolednim terminu, tj, 13-19, tkae to vidim na 14:00- to uz by se nekdo mohl vratit. Mnoo uviidme.

Odkaz ke komentáři
mnooo zalezi jestli nekdo delate smeny, nebo tak neco. Me je to jedno.

BTW: mimon neresim, ten paitnball bude az v odpolednim terminu, tj, 13-19, tkae to vidim na 14:00- to uz by se nekdo mohl vratit. Mnoo uviidme.

No mě je to taky fuck, ale spíš po tej 15h... páč dělám jakoby ranní..... od 6h - 14:30 ale když jsem v terénu a na výjezdu tak se vracím aj v 18:00 B) B) To si ale zařídím.... Takže úterý 28.července???

Odkaz ke komentáři

na motokáry určitě nejdu... neměl bych to asi řídit ! :smich: navíc tyhle termíny od pěti apod. jsou pro mě paséééé :smich:

a co se týče srazů, tak to bude taky bez Otesánka, páč se nechci dostávat do přímé konfrontace s lidmi, se kterými si nemám co řícta a ni atmoséferu u stolu by pak nebyla optimální... bohužel...

Odkaz ke komentáři

jsem v pohodě... :smich:

jen to zamrzí přijít o kamaráda kvůli pár drsnějším slovům... ale stalo se.... neuděláš nic, někdy ani omluvy nepomužou... a každý na světě nedostane druhou šanci! :smich: zas je dobré to vědět... B)

jinak Děčínáci, kdyby jste chtěli zamávat Otesánkovi, tak počítám, že tak kolem 17:20 - 17:30 budu projíždět Děčínem ze směru Ústí - kolem Tesca na nový most a dále na Českou Kamenici! :smich:

Otesánek, jen pro nezasvěcené, je béžový Scoutík na Ronálkách R47 B)

Odkaz ke komentáři
na motokáry určitě nejdu... neměl bych to asi řídit ! :D navíc tyhle termíny od pěti apod. jsou pro mě paséééé ;)

a co se týče srazů, tak to bude taky bez Otesánka, páč se nechci dostávat do přímé konfrontace s lidmi, se kterými si nemám co řícta a ni atmoséferu u stolu by pak nebyla optimální... bohužel...

Hele chlape, měl bys tam přijet už jen kvůli mě :smich: B) B) Mě ještě neznáš a napsals že si na mě zvědavej....

Takže koukej přijet..., a bez keců... :smich::smich:

Alespoň si to můžeš V KLIDU vyříkat.... :P :P :P

Takže jedeš

Odkaz ke komentáři
jsem v pohodě... :smich:

jen to zamrzí přijít o kamaráda kvůli pár drsnějším slovům... ale stalo se.... neuděláš nic, někdy ani omluvy nepomužou... a každý na světě nedostane druhou šanci! :smich: zas je dobré to vědět... B)

jinak Děčínáci, kdyby jste chtěli zamávat Otesánkovi, tak počítám, že tak kolem 17:20 - 17:30 budu projíždět Děčínem ze směru Ústí - kolem Tesca na nový most a dále na Českou Kamenici! :smich:

Otesánek, jen pro nezasvěcené, je béžový Scoutík na Ronálkách R47 B)

Hmmm to potom záleží aj na tom druhém jestli dá tu druhou šanci.... Ale to je fuck... Kamenice jedeš nebo jen tím směrem:???

Odkaz ke komentáři

:smich: koukám že to tady pěkně houstne, hele vorlajz nic si z toho nedělej, život už je takovej ale jsme dospělí :smich: (někteří) tak to řešte jak chlapi - (švejku) VY MĚ NEZNÁTE ALE AŽ MĚ POZNÁTE .............. :smich:

jo toho 28 bych se rád taky objevil jestli to nevadí???????????????????????????

Upraveno uživatelem mar.cz
Odkaz ke komentáři

Je to naprosto jedno, jestli to máte měkké, nebo tvrdé - stejně máte všichni prostatu ..... :lol: . Jinak toho 28.7. jsem na dovolené mimo ( pro Vorlíka mimo ČR), tak nedorazím ... . Je to opravdu škoda, protože tam bude chybět ŠAMPION Velký Vrbínos a vaše "popojíždění :lol: " po závodní dráze bude jako první jízda bloncky v autoškole ...... .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...