Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Já jen tak rejpu - šampión je většinou Blacky . No prostě má štěstí na lepší stroj ( stejně to tam má podplacený a oni mu dají vždy strojovnu s čípem od Cimbu ). Ale jednou si sedne do stejný plečeky, jako jezdíme my a to bude konečně vytoužená výhra pro pravého šampiona Vrbiče

Odkaz ke komentáři
tak chlapy pro vorlajze chlapi :palec: jak je to s vámi s tím velkým třeskem kdo bere svou polovičku a jak to máte rozhozený s ubytováním? :lool:

No já beru kámoša a svou drahou skoro ženu, pokud semnou jestě do té doby zůstane... Beru chatku pro 3 osoby a budeme 3, takže já jsem mimo...

Ale rozhodně jedeme všici společně... :D :palec:

To: vrolajz: - dal jsem to aj s citací, aby to bylo jasné... :lol::lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři

ranec to neni, loni to bylo 140Kč na 10 minut? nebo tka nejak, Ale vsichni se bojej, ze dostanou na prdel. Mnooo ja se nevytahuju, :D ale kdyz uz to Vrbic proflak, mnoo nejakou nahodou sem mel vzdycky nejrychklejsi kolo. ale jak pise Oct. mejch 72 kilo neni pro tu karu vleka zatez, a nevic jde o cas na kolo, pri zavodu je problem s predjizdenim, takze by to tak slavny nebylo

Ja kazdopadne dorazim, teeda pokud nebude prset, Pokud bude trochu mokro nevadi. zatim caukt na tyden letim na ibizu, protahnou stary technacky kosti. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...