Wokhiii Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) Ahojte, chci se zeptat, když bych si chtěl koupit křidýlko na tu moji chrochtu, je k tomu potřeba nějaká homologace/atest? Píše se to do TP? Nerad bych s tím dojel na STK a tam mě řekli, že to tak nesmí být a kdesi cosi nebo by mě zastavili policajti a začli rejpat že je to bez tohoto a tohoto (jako třeba při černých sklech). Jsem nezkušený, okta je moje první auto, tak bych byl velice rád za jakoukoliv radu, abych se vyhl zbytečným problémům :). A prosím, rady typu dej na STK 500 a oni Tě pustí si nechte. To můžu vyzkoušet i bez rad ;) Předem díky :) Btw. nevím, jestli jsem se trefil do správné sekce, kdyžtak poprosím moderátory a přesunutí do příslušné části. Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem Wokhiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Křídlo nemám, ale myslím si, že pokud budeš mít normální křídlo, co octávky mívají a ne nějaký žehlící prkno, tak se nemusíš bát, určitě to nikdo kontrolovat nebude, ale ještě si počkej na další odpovědi, ale neslyšel jsem, že by měl někdo nějaký problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 Já právě nevím no. Známý to musel z fóbie sundat, protože jej nepustili na STK, přitom to byl normální, pěkný decent. Ale počkám na další odpovědi. Zatím díky :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 (upraveno) Při použití orig křídla nebudeš mít problém,je homologované. Pokud budeš dávat jakékoliv jiné neoriginální měla by být homologace vyznačena přímo na něm.Pokud dostaneš i nějaký tištěný atest a budeš ho chtít zapsat do TP,nic tím nezkazíš ,ale obecně to není povinnost. Mám za sebou řadu kontrol s neorig replikou křídla OII RS a nikdy se o něj nezajímala ani policie ani na STK. Samozřejmě jak píše Konny,čím provokativnější tvar a zpracování,tím větší pozornost bude přitahovat. Upraveno Listopad 28, 2012 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jjarins Odesláno Duben 8, 2017 Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 ahoj nemate nekdo foto toho atestu na křídlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.