Lochnes Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Zdravím nemohl by mi nekdo poradit motor 66kw 1.9TDi 200 000km najeto pri startovani kvoka, trva tak 3 az 5s.než naskočí,vyměněn rozvodak svičky a starter ale stale kvoka, take jsem jsi vsiml ze nekdy jsi sam pridava plyn a na zaver jsem privezl auto ze servisu nehralo radio po zadani kodu zacalo hrat ale neni podsviceno.Diky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 Problém který se tu řeší stále dokola snad asi 100x Proč nezkusíš tlačítko HLEDAT. Pokud máš dobrý akumulátor tak je chyba ve starteru. Zvláště dlouho točí na teplém motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor460 Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 jak je problém i elektroinstalaci, tak bych spíše hledal chybu někde na ukostření. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 No jak tak čtu tvůj popis problému, vybavuji si , že jsem měl něco podobného. Nemyslím že rádio má něco společného s tím startováním. Po vyčištění EGR ventilu a sání je vše OK a chytne na první cvrnknutí. Samozřejmě za předpokladu, že startér a baterie jsou OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.