Padouch Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Dobry den, chtel bych si koupit prvni auto a rozhoduji se mezi temito. Znamy opravar ma u sebe na prodej Octavii I 1.6 74kw. Ta se mi docela libi ale nevim jestli by nebyl golf preci o neco lepsi. Jak je to s vydrzi techto vozu? co jsem cetl tak OI neni vubec spatna a uz vubec ne na 1. auto. Diky za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Já už bych dneska G3 nekupoval, sám jsem ho měl a po přesednutí do OI je to nebe a dudy ;) Co se týče jízdního komfortu, ticha v autě, spolehlivosti, určitě OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Super. A to se mi ještě k tomu octavia líbí víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Ja bych sel take do Oktavky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Mel jsem soucasne OI a GIII obe TDi a Octa je urco dospelejsi auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Kupou dobre udrziavanej OI 1.6 nemozes nic pokazit. Vydrz je len otazkou toho ako sa majitel o auto staral a ako na tom jazdil. Mozes kupit auto s 90 tis km, ktore moze byt v technicky horsom stave ako to co ma 180tis. Mozno keby spresnis parametre (rocnik, pocet km, pocet majitelov, vybava) dalo by sa lepsie pomoct. Golf III je skvele vozitko, ale octavia I ma techniku golfu IV, novy a stale este atraktivny dizajn (prerabka na facelift alebo RS je tu normalna zalezitost) + jedna znama vyhoda octavii - obrovsky kufor do ktoreho zmestis toho velmi vela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 je to octavia 1.6 74kw rocnik 98, vybava GLX okna vsechny elektrika. Stresni okno. Nema klimu. V dobrem stavu po 1 majiteli. Ma najeto 190tkm. Opravar tvrdi ze je v poradku. Jsou tam nove desticky, zadna koroze. Snad budu spokojeny. Diky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 octavii, je modernější a tenhle motor je držák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 octavka uz je doma. Zatim spokojenost. Krasne ticha a pohodlna. Uvnitr ma poskrabany ovladac oken jinak jako nova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Tak výtej do klubu majitelů OI Ať ti dobře slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 tak gratulace k octavce, koukej se zaregistrovat a ukázat fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 urcite ukazu, ale prvni musim alespon umyt a uvnitr vycistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.