P2M Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Nemyslim si, že by automatu byla škoda a že by se to neprodávalo. Podobně se mluvilo v případě FRS o potřebě xenonů v tak malým autě a dieselu ve "sportovní" verzi modelu a jak šla na odbyt a i při prodeji ježděnky nebyl problém se ji zbavit. Nakonec udělá škodivka "akční" cenu na to, bude to zase za 450-500t Kč a v tu ránu bude každýmu jedno, že má v ceně ten "blbej automat", kterej s btw s automatem nedá srovnávat. Je jasný, že nějakej druh exklusivity, co snad měla FRSI už bude pryč, ale určitě se to prodávat bude. No a kecičky o tom, že sportovní auto je o velkoobjemovým motoru jsou k zasmání, viz Mini, Smart a spousta Japonců, atd... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 no ja beru ze sportak ma treba 1,8 nebo 2.0 ale 1,4? :) zase bacha ze jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 taková Suzuki Swift GTI taky měla jen 1,3ku :) ale zas byla lehoučká a jezdila jako sviňa :( sem na tu 1,4ku TSI zvědavej, hlavně kolik bude mít nakonec psíků :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 stejne to priskrtej jak je skodovacka specialita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 No a kecičky o tom, že sportovní auto je o velkoobjemovým motoru jsou k zasmání, viz Mini, Smart a spousta Japonců, atd... Nemusí být zrovna velkoobjemovej, ale rozhodně ne nízkoobjemovej, mě osobně se to snižování objemu u sportovně laděných aut nelíbí ... Jinak já si myslím, že se to prodávat bude i na vzdory automatu, akorát to asi bude hodně populární u ženských, kterým se právě bude líbit sportovní vzhled, slušný výkon a hlavně ten automat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 :palec: no myslim, že ženský o tohle nezavadí ani pohledem, tam se v hledáčcích vyjímají SUV a limos, žádný hothatch variace na nákupní tašky... Vysvětli mi víc, co ti vadí na tom downsizingu? Nějak to nechápu, je snad jedno, jakej nápis na zadku auta máš, když to pěkně jede, což tohle asi pojede moc pěkně, ne? S tím automatem - jdi se s tím někde svézt... Něco vypovídá i tohle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Tak každá ženská nemá na SUV .... A co mě vadí na downsizingu ? Umě je to prostě pocitová záležitost, já vím že to jede dobře (pamatuji i na časy Fiat Uno 1,3 ie turbo apd.), dokonce jsem i takové auto měl, ale prostě to nějak není ono, já osobně mám rád, když to auto má výkon z objemu a né jen nahnaný koněma, prostě např. 2 litrovej motor má úplně jinačí projev než stejně výkonná 1,4 a pokud bych si zase někdy chtěl kupovat sportovně laděné auto, tak bych určitě nesáhl po nadupané 1,4 i když to jede dobře, naštěstí se k ničemu takovému nechystám (už jsem z toho vyrostl a momentálně preferuji úsporu tdi), takže vyjadřuji jen svůj pocit. A proti automatu já osobně nic nemám ba naopak uvažuji, že moje příští auto bude v automatu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 P2m tam je opel konecne si ukazal nejaky poradny auto.. downsizing mi bezne nevadi ale 1.2T je proste do sportovniho auta vysmech podle me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Co se týče ženských, myslím že takové auto si koupí do rodiny pro svoji manželku nějakej manager nebo šéf firmy, kterej má doma Supa 3.6 a neřeší peníze. Třeba proto, že si to auto od ní občas vezme a zajede na nákup taky :D Bude to prostě pro stejnou skupinu lidí jako byla FRS I, pro velmi úzkou skupinu lidí ;) Možná i fleety do toho půjdou, tam kde je odstupňované typ auto pro určitou funkci apod. Osobně vím od několika prodejců, že nové si tato auta kupovali především starší zákaznící a dost jich v tom vídívám. Samozřejmě čím je to auto starší, tím je dostupnější i mladším driverům jako ojetina nebo dovoz ;) Prosím negeneralizovat = osobní názor vlastníka FRS I. Mě by se na tom Hurvínkovi líbil ten kombajn a kdybych se měl teď rozhodovat o koupi nového vozu, asi bych šel do O2 RS v benzínu nebo do FRS II combi v benzínu. Jen mám trochu nedůvěru k životnosti toho motoru, ale ta je ničím nepodložena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Tak každá ženská nemá na SUV ....A co mě vadí na downsizingu ? Umě je to prostě pocitová záležitost, já vím že to jede dobře (pamatuji i na časy Fiat Uno 1,3 ie turbo apd.), dokonce jsem i takové auto měl, ale prostě to nějak není ono, já osobně mám rád, když to auto má výkon z objemu a né jen nahnaný koněma, prostě např. 2 litrovej motor má úplně jinačí projev než stejně výkonná 1,4 a pokud bych si zase někdy chtěl kupovat sportovně laděné auto, tak bych určitě nesáhl po nadupané 1,4 i když to jede dobře, naštěstí se k ničemu takovému nechystám (už jsem z toho vyrostl a momentálně preferuji úsporu tdi), takže vyjadřuji jen svůj pocit. A proti automatu já osobně nic nemám ba naopak uvažuji, že moje příští auto bude v automatu ... Ženská, co nemá na suv, nemá ani na FRS, protože za půl míče si už sežene jetý X3, nebo jiný (třeba Korejský) pseudo-suv a bude královna Já prostě nevím, je mi jedno, jestli těch (př) 150 koní bude z 1.4 s turbem (a kompresorem), nebo z atmosféry 2.0 Pokud to jede pěkně, je to úplně fuk přece a navíc je tam bonus v podobě menší hmotnosti ;) Vitto: kde je prosimtě Opel? A kam se má dávát 1.2TSi? Tady se bavíme o tý 1.4řce přece :D ;) Pentadius: To my jsme byli a ty stále jsi dědek teda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 sem se prepsal , myslel jsem 1.4T to se tady u nas dava do rodinnych meganu a scenicu, cili fabia rs?? :D hruza a nedelej, t ji chces tak ji hajis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Ženská, co nemá na suv, nemá ani na FRS, protože za půl míče si už sežene jetý X3, nebo jiný (třeba Korejský) pseudo-suv a bude královna Je fakt že v těch SUV-čkách se člověk a obzvlášž ženy cítí bezpečněji, ale je fakt že ta FRS bude stát min. 550 tKč a hlavně bude BEZ xenů !!!! Pentadius: To my jsme byli a ty stále jsi dědek teda ;) No nemládnu a vosička taky nee :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Vitto: no u vás je to fuk, kam se to dá, protože to řazení a podvozek to tak skvěle zabijou Pent: Tjn, xena asi nebudou, to máš pravdu. Nemládnem nikdo, ale zatim je to pohoda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Nevíte někdo cenu a co bude v základu? Bude to vycházet opět z Ambiente? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Niekto hore spomínal predaje Yetiho. Za SK trh musím povedať, že bieda a slabota. Ak by predajcovia neprihlasovali svoje predvádzacie autá na značky, v štatistikách za rok 2009 by figurovalo maximálne 100 ks. Reálny stav je 228, predajcov je cca 85, každý z nich vzal po 2 ks ako predvádzacie vozy... Yeti má ťažkú úlohu, Qashqai je lacnejší (a o dosť), aktuálne je dokonca lacnejšia aj Kuga v určitých výbavách. S cenou budú musieť niečo spraviť, inak to nevidím. To už sa hádam lepšie predáva Superb Combi, než Yeti. To mě vůbec nepřekvapuje, ani u nás se Yeti moc nepordává. Není špatný, ale a tu cenu a s tím kufrem.. Nemyslim si, že by automatu byla škoda a že by se to neprodávalo. Podobně se mluvilo v případě FRS o potřebě xenonů v tak malým autě a dieselu ve "sportovní" verzi modelu a jak šla na odbyt a i při prodeji ježděnky nebyl problém se ji zbavit. Nakonec udělá škodivka "akční" cenu na to, bude to zase za 450-500t Kč a v tu ránu bude každýmu jedno, že má v ceně ten "blbej automat", kterej s btw s automatem nedá srovnávat. Je jasný, že nějakej druh exklusivity, co snad měla FRSI už bude pryč, ale určitě se to prodávat bude. No a kecičky o tom, že sportovní auto je o velkoobjemovým motoru jsou k zasmání, viz Mini, Smart a spousta Japonců, atd... :D Xena nevím, ale diesel naopak velmi dobře zahrál na strunu české šetřivosti. A v duchu ní bude cena co píšeš za FII problém, prt. to auto nebude mít co nabídnout. Ale třeba se pletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Tak už sú známe farby, v ktorých sa FIIRS predstaví - bude to klasická modrá race 8X8X známa z OIIRS, a nová farba zelená rallye P7P7. FIIScout dostane novú farbu béžová safari. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Zelená rally? Jako sytá zelená jako červená rally?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 nebo treba zelena z S2000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Mischicka: Mala by to byť tá istá zelená, aká je na FII S2000. Budúci týždeň by mali byť oficiálne fotky, keďže od 20.2. už nie je možné objednať predfaceliftové verzie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 jj, prej z S2k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 160R: tá bude pekná ešte nejaká fotka FII RS by bodla, aj keď do Ženevy ostáva týždeň alebo koľko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 ja myslim ze behem par dni bude ficilani fotka na webu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Tak co říkáte? http://www.autoweb.cz/autosalon-zeneva-201...oficialne/17987 - mně se to líbí, eReSa měla Škodovka vždycky super - zadek beze změn, ale s difuzorem to nebude špatný, když to bude mít nižší podvozek - přední nárazník ala Octavia RS je parádní - ten se bude zas měnit za obyč možná o to víc, že ten faceliftovanej má strašný ty mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Mne sa páči Len škoda, že nebudú xenóny. Ale aspoň sú ledky v hmlovkách... Určite by som ale preferoval bielu strechu namiesto čiernej - zvyk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 tak RSka se povedla a moc! a vůbec kombi, to je žrádýlko.. v barvě zelená S2000 a k tomu černá střecha... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 jj, s tou černou střechou vypadá dobře ...a hned ji složit k zemi aspoň -30/-30 + 18" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) to RS je hodně povedený chválím moc! černá střecha fajnová záležitost... mě se skoro víc líbí zas ten kombík v tý červený luxus Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 No vypadá rozhodně líp než obič fábia ,ale furt je to koza vysoká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Parametry a ta zelená jako barva fajn , ale je to furt opticky úzký a vysoký a není to hezký. To auto nemůže být nikdy (mimo tý závodní verze pro IRC) hezký. Je dobrý, že konečně udělali i komboše, kterej je ale taky na těch fotkách divnej, zadek je takovej opticky těžkej a celý auto je ještě víc jezevčíkoidní - úzký a dlouhý... Motor s DSG a sedačky bych chtěl, tam , ale ne v téhle kastli... Trochu mě překvapili i těma 17tkama, ale snad si podvozek poradí líp, když už nemusí tahat litinovou kozu, jako bylo v FRSI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 jj na tom kombiku ten zadek padá moc k zemi, to je ten problém :) ...kurňa co takhle rozšířit kombi po vzoru S2k ...twe, facelift S2k vypadá mr*ózně :D klobouk dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.