Bubák Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Poradí mi někdo jak dostanu CD z radia Symphony. Když sem si chtěl vyměnit CD tak sem ho nestihl vyndat a CD zajelo zpět a teď to píše NO DISC. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 odpoj a znovu zapoj radio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Maslis,ze by tahle finta mohla fungovat i na jine koncernove radio??? Me treba nefunguje cudlik eject takze mi to cd nejde ven a nevim jak ho z nej dostat. Myslim,ze moje radio ma oznaceni RCD300... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 za skuseni nic nedas ale mozne to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 no disc mi pise,ze neni v radiu cd,ale ve tvem pripade je.Varianta 1:netestoval jsem tvuj model radia,ale vetsina cd mechanik ma takovou malou dirku kde strcis treba dratek a ono cd vyjede.Varianta 2:pouzijes tenky platek,treba nuz a nad cd nahmatas pruzinku mechaniky a cd je venku.Doporucuji vytahnout radio,sejmout horni kryt a vytahnout cd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.