OLDAS Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Ahoj , prosím chci se zeptat dá se trochu u O1 poladit sedadlo řidiče ,myslím cca o centimert níž ,jsem dost vysokej člověk a i když to mám spuštěný uplně dolu tak by to ještě kousíček chtělo díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Třeba jako u SI by to bylo fajn. Sice mám OII, ale SI to má nejníž a uplně super pohodlný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OLDAS Odesláno Prosinec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 no myslel jsem jestli by to nešlo třeba někde na uchycení toho sedadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 OLDAS: bohužel asi bez nějaké větší úpravy to nepůjde (pokud by to vůbec šlo), takže se asi budeš muset spokojit s max. snížením co máš teď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OLDAS Odesláno Prosinec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 no jo no nedá se nic dělat ale děkuju za odpovědi, ona to neni uplně trgedie ale prostě ten zoubek dolu ale díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Já vím, nepotěšil jsem tě, ale u octy s tím nic neuděláš. Jinak kolik vůbec měříš? Kamarád má 2m (možná i nějaký centimetr přes) a do octy se naskládá v pohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.