marian.marcin Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Chcem sa opýtať či niekto z Vas nemontoval prid.budíky na dvojkovú oktávku prípadne iné auto.Jedná sa o tlak oleja a turba a teplotu oleja .S eletrikou problém nemám, ide hlavne o umiestnenie čidiel teploty a tlaku oleja. Ak to niekto z Vás už riešil bol by som rád ak by my s tým pomohol.Dík. 0 Quote Link to comment
p2p Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 podivej se na polarfis (uzivatel alessi, ol@f) ten to totiz vsechno zvlada ukazat na maxidotu... 0 Quote Link to comment
marian.marcin Posted December 14, 2012 Author Share Posted December 14, 2012 Pozeral som ale tento súbor je chránený heslom. 0 Quote Link to comment
Janez308w Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Servus bratm. Aj Ty si tu? Budíky už máš stačí len namontovať.:). 0 Quote Link to comment
Alessi Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 .... tady máš odkaz na stránky výrobce http://www.polarteam...02/37-pf02.html ( pokud bys měl o polar fis+ zájem, tak ti ho můžu dodat ) ... a tady máš nějaké video jak to vypadá http://www.youtube.com/watch?v=eV_2eWhzMYM http://www.youtube.com/watch?v=B6VnLvL6WWo&feature=player_embedded 0 Quote Link to comment
p2p Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 vypis pridavnych funkci polar fisu 0 Quote Link to comment
marian.marcin Posted December 17, 2012 Author Share Posted December 17, 2012 Ďakujem Ti za presvedčivu prezentáciu tejto Mašinky no medzičasom mi došli prid. budíky od Depa takže s tými čidlami oleja sa budem musieť popasovať. 0 Quote Link to comment
marian.marcin Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Jednu prosbu Alessi na Teba mám. Mohol by si mi poslať nejaký podrobnejší manuál motora 1.9 TDI 77 KW potrebujem zisťiť kde sa nachádza čidlo tlaku oleja.Mám dojem že to je to pod olejovým filtrom ale nie som si istý. Za odpoveď ďakujem. 0 Quote Link to comment
Alessi Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 jj pod filtrem .... 111.pdf 0 Quote Link to comment
p2p Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Presouvam do motoru.. 0 Quote Link to comment
marian.marcin Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Ďakujem za manuál aspoň si ma uistil.Jedna otázka.Pokiaľ to čidlo vytočím von ,dám urobiť redukciu dlhú cca 4cm do ktorej pôjde to povodne čidlo a nový snímač tlaku oleja či to bude fungovať tak ako má? 0 Quote Link to comment
marian.marcin Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Poprípade či nemá tento motor navrtaný tlakový kanál zaslepený skrutkou? 0 Quote Link to comment
p2p Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Prosim te a proc to resit takhle slozite... Jest;li mas Maxidot tak je to otazka nacvaknuti polarfisu a budes tam mit dalsi hafo funkci...klidne ti je vyjmenuji ... jestli chces 0 Quote Link to comment
Alessi Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 ... tak to nevím to musíš vyzkoušet. ... jak píše p2p podle mě je to zbytečně komplikovaný. Prodej budíky (podle mě se to do OII stejně nehodí) a dej si tam polar fis. Získáš spoustu dalších důležitých údajů navíc, než zvládnou přídavné budíky a je to elegantnější řešení. (pokud máš teda maxidot) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts