Lubos85 Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Ahoj lidi potřebuju poradit, nefunguje mi na přístrojové desce ukazatel oleje, ani když otočím klíčekem ani když nastartuju. Nesvítí ani kontrolka málo oleje (jestli tam teda taková kontrolka je) při otočení klíčku i když podle rysky mám olej v půlce. Nevíte kde je chyba? Nerad bych to zadřel. Octavii jsem koupil nedávno a při koupi jsem si toho ani nevšiml. Auto jsem napojil na pc a vyzkoušel jestli palubní deska správně funguje a když se má rozsvítit kontrolka mazání tak nic a ani nesvítí kontrolka málo oleje. Octavii mám rok výroby 2002 1.9TDi 81kW. Prosím poraďtě. Moc děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Scott Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Lubos85 keď máš olej na ryske v strede tak ti kontrolka nezasvieti iba ak bude na minime a ani vtedy motor nezadrieš ale doleješ olej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubos85 Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Ahoj díky za odpověď ale mě ta kontrolka nesvítí ani když je chcíplej motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Z logiky věci bude problém buď v čidle nebo ve vedení, když si už vyloučil palubku, hm? A pokud budeš olil průběžně kontrolovat, muselo by se stát něco mimořádného, abys ho zadřel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Nemůže být jen špatná žárovička? Popř zkoušel si něco na diag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubos85 Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 čau. auto jsem měl na diagnostice a když se měla rozsvítit kontrolka mazání tak se nic nerozsvítilo a když se měla rozsvítit kontrolka malý tlak oleje ta oranžová tak taky nic. tak nevím čím to může být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Na který pin v přístroj. desce připojit napětí a jak veliké a jakou polaritu aby se mi rozsvítila LED kontrolka tlaku oleje (červená) a potom nedostatečná hladina oleje (žlutá)? Abych mohl vyloučit vadnou LED diodu a cestu k ní. VAG při kontrole je nerozsvítí. O1 2002 81kW ASV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pan14 Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Z logiky věci bude problém buď v čidle nebo ve vedení, když si už vyloučil palubku, hm? A pokud budeš olil průběžně kontrolovat, muselo by se stát něco mimořádného, abys ho zadřel. mohu zkušenost.. před jízdou jsem kontroloval olej a ostatní kapaliny, jízda 150km a během jízdy se zakousl motor, kontrolka oleje byla OK a nesvítila..v servisu mi bylo řečeno, že olej se vycákal do turba proto se to zadřelo..čidlo kontrolky je prý tam kde to teklo do turba..za autem žádný kouř z oleje, žádné cukání, jen rána a konec..Teď hledám holý motor..1.9 Tdi, 81kW, AHF..kdyby náhodou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 čau. auto jsem měl na diagnostice a když se měla rozsvítit kontrolka mazání tak se nic nerozsvítilo a když se měla rozsvítit kontrolka malý tlak oleje ta oranžová tak taky nic. tak nevím čím to může být. Lubos85- problém vyřešen. LED v budíkách někdo odletoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.