Guest Petullee Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Zdravím :) Tak jsem se v sobotu 8/12/2012 stala ,díky Spookymu, majitelkou této modré nádhery :) I když to bylo trochu pod nátlakem :D Něco z osobních údajů: Narozena: 2000 1.6 74KW GLX i Na budíku 183 000 Km Do výbavy mi dali: 2 airbagy 4 okýnka v elektrice zrcátka v elektrice centrál ABS palubní počítač mlhovky atd... a 17" škaredý botičky :D Žádný velký úpravy v plánu nejsou. Nebude z toho žádnej "šádecirkus" :) Ale sem tam něco povylepšíme, povyměníme a poopravíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Vítej mezi náma, octule vypadá pěkně, jen by to chtělo asi jiná kola ;) . No přeju ti, ať jsi s octou spokojená a dělá ti jen samou radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 (upraveno) Jen bych poupravil že 2000 je provoz,ale to je detail... Jinak papučky asi půjdou na octloukanka vymenou, protože majitelce se nelíběj a upravy budou nejspis ciry lampy dopredu faceovy dozadu a pak asi něco málo v interieru... Jinak auto jede pěkně, nikde nic netluče, nikam to netahne, malonko horší je spojka, bere až dost nahoře ale zatím drží, ložisko nehučí... Každopádně kdyby se někomu doma válela šedá loketka tak bereme... Asi taková první úprava :D Upraveno Prosinec 12, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Tu spojku zatím neřešit, mám tento motor (nyní 217 000km) a spojka zabírá nahoře od koupě octy (cca 165 000km) a zatím drží a ani neklouže, takže si myslím, že ještě nějakou dobu vydrží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Á další předface do klubu Pékná oktule a pokud odborným poradcem byl Spooky tak je kvalita zaručena Tak ať ti dělá jen a jen radost a spoustu pohodových km bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 (upraveno) konny: jj... s tím tak nějak počítám, (nebo spíš doufám) že nějakou dobu ještě vydrží... Jinak co mám pozjištěno tak realita je cca 250k... Mišáku a předface taky zustane ;-) Upraveno Prosinec 12, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 To je dobře, že zůstane předface, už jich tu moc není a co se týká té spojky, tak taky doufám, že snad ještě takových 20 tis km vydrží, věřím ji... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Hlavně ať dobře slouží kočena modrá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 konny: jj... s tím tak nějak počítám, (nebo spíš doufám) že nějakou dobu ještě vydrží... Jinak co mám pozjištěno tak realita je cca 250k... Mišáku a předface taky zustane ;-) Jupííí další kdo má rozum a nepřekopává ten krásňoučkej :) předface ksichtík B) . Je nás tady už málo :o ještě pár srazů a budou se dávat pohárky v kategorii předfaceveterán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Petullee Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Tak děkuji za přivítání :) Snad nějakej pátek vydrží :) Aspoň tolik co její předchůdkyně - skoro 5 let :) Jinak to bude spíš Spookyho vlákno než moje :D (jak to tak vypadá :)) Jen bych poupravil že 2000 je provoz,ale to je detail... Jinak papučky asi půjdou na octloukanka vymenou, protože majitelce se nelíběj a upravy budou nejspis ciry lampy dopredu faceovy dozadu a pak asi něco málo v interieru... Jinak auto jede pěkně, nikde nic netluče, nikam to netahne, malonko horší je spojka, bere až dost nahoře ale zatím drží, ložisko nehučí... Každopádně kdyby se někomu doma válela šedá loketka tak bereme... Asi taková první úprava :D Tak pardóóóóóón, vyrobena 12/1999 ... fakt rozdíl, těch pár dní :-P :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Vitej, pekna octule, i ti elektroniky nejsou spatny jen by mi tam vadilo ze to je modra, ja moc modrou nemusim kromne svietilek v modre, ti miluju... ale tak tobe se asi libi a taky preju nech ti dlouho vydrzi a troska upravy by nezaskodilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 VRoman: Jake upravy mas na mysli?Jinak se vybiralo spis dle stavu nez dle barvy.Petulka by taky daleko radeji jinou barvu... Petulee: Tak nase vlakno ju :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 VRoman: Jake upravy mas na mysli?Jinak se vybiralo spis dle stavu nez dle barvy.Petulka by taky daleko radeji jinou barvu... Tak ja kdyz uz neco vybiram tak poradne :P . Ale tak kdyz rikas ze to staci tak to staci, vec nazoru . A upravy to je uz na majitelce, kdyz uz nechat stary face tak bych sel do cirych svetel, zadny face i s naraznikem face, bocny blinkry kourovy, jiny kola kdyz se nelibi atd. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 VRoman: Sak ja se snazil vybirat poradne. Bohuzel kdyz jsi limitovan penezy a vybyras jety auto tak je to vzdy o nějakem kompromisu. Mi proste jako dulezity postavily stav auta pred barvou kastle a ona kdyz se umeje tak je taky pekna... Jinak neprijde ti trochu kravina nechat predek predface a dozadu dat Face naraznik? O kolech jsme psal ze budou jiny a kdyby jsi se naucil taky cist tak by jsi se docetl ze lampy ciry dopredu a Face dozadu jsou tak nějak v plánu. Sory o blinkrech jsme nepsal... Jen kdyz jsme na to dneska tak koukal a zkoumal tak mozna trosilinku poladime tyhle zadni lampy a za Face měnit možna ani nebudeme... Uvidime co budoucnost donese... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 Pěkná, pěkná tak ať slouží třeba pořádně rozmazlit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 Tak at slouzi modrasek a jsi spokojena nebo spokojeni :D Jinak,ty kola se mi take nelibi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 hezká octa a myslim že pod taktovkou Spookyho dojde na úpravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 Paul: Ale tak o tom zadna... Rozmazlovat se bude... To ona Petulka umí ;-) Maros: No snad Petulee spokojena bude... Ty kola na zivo vypadaji daleko lepe nez na te fotce. Radek: Hele uprav asi opravdu moc nebude ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 VRoman: Sak ja se snazil vybirat poradne. Bohuzel kdyz jsi limitovan penezy a vybyras jety auto tak je to vzdy o nějakem kompromisu. Mi proste jako dulezity postavily stav auta pred barvou kastle a ona kdyz se umeje tak je taky pekna... Jinak neprijde ti trochu kravina nechat predek predface a dozadu dat Face naraznik? O kolech jsme psal ze budou jiny a kdyby jsi se naucil taky cist tak by jsi se docetl ze lampy ciry dopredu a Face dozadu jsou tak nějak v plánu. Sory o blinkrech jsme nepsal... Jen kdyz jsme na to dneska tak koukal a zkoumal tak mozna trosilinku poladime tyhle zadni lampy a za Face měnit možna ani nebudeme... Uvidime co budoucnost donese... Sak hovorim, vec nazoru. A nepride mi to jako kravina protoze sem to uz tak videl a je to lepsi nez stary zadek. A priste se divej naco ti odpovidam resp. co se ptas a nerikej ze neumim cist, jen sem ti odpovedel na tvoji otazku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Werbik Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Ahoj, vítej, pěkná oktávice, dal bych na ní majáček a strašil řidiče Jinak kdybyste se zbavovali koleček, tak bych o ne měl zájem, nevim, co proti nim máte Ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Werbík: Kol už je Cecil zbaven :D Jinak proti nim v podstatě nic nemáme,ale na tom vysokém autě to nebylo úplně ono... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Tak nějaká malá aktualizace. Cecil dostal nedavno starter a behem vikendu novy loziska. Dneska jsem to dodelal,ale pekne se me natrapil. Jeste ke vsemu me chcipla baterka potvora... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 No jo, to si nesmíš pouštět rádio na plný koule , jinak pěkně se o Cecila staráš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Konny: To víš snažím se aby mě majitelka neztloukla a nebyla na mě nahněvaná... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Je mi to jasný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Taaak,vzhledem k tomu ze Cecil papa akorat benzin a měnil se mu olej,tak v týdnu proběhla zase trocha údržby... Novy čepy, silentbloky na ramenou a zapomel jsem objednat tyčky stabilizatoru. V týdnu ještě proběhne geo a asi nás bude čekat ta spojka,už bere opravdu az na hoře.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Tak konecne jsi se do toho vrhl jooo Poky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Deko: njn...Už jsem musel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Tak zase malá aktualizace. Dodělan dálkový centrál a Cecil půjde na prodej... Tak kdyby jste věděli o někom kdo schani... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.