Vse se naucim Odesláno Prosinec 20, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 Ahojte lidi, pokud jste někdo z okolí Havířova tak Vám klidně upravím budíky třeba takto musím se pochlubit tak jsem to udělal na mém autě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Tak tohle bych si na auto tedy nedal. Každýmu se líbí něco jinýho, ale mně to do oka nepadlo. Já jsem si budíky upravil taky, mám tak 1,6 55Kw a to moje mi přijde taky trochu moc... natož ty tvoje omalovánky, ale jak řikám je to můj názor a hlavně že se to líbí tobe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Březen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 No tak jako máš to hodně pěkné...polepy jsou na zakázku cena byla 800kč, jinak bílého podsvícení jsi docílil jak přepájel diody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Nic jsem za 800,- nekupoval. Sehnal jsem to na aukru za 100,- a ano, ty diody jsem přepájel a celé jsem to překopal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Tak to je fajn, hodně levné máš to taky super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.