maco2 Odesláno Prosinec 20, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 PROSIM O POMOC NECHAL JSEM SI NAMONTOVAT TAŽNE ZAŘIZENI A TET PŘI TOM POČASI JSEM ZAČAL POUŽIVAT ZADNI MLHOVKU A ONA MI SLLABĚ PROBLIKAVA A NA PŘISTROJOVCE MI HLASI PORUCHU ZADNI MLHOVKY TAK JSEM TO ŠEL REKLAMOVAT A MECHANICI NEVI CO STIM UŽ MI VYMĚNILI 3 MODULY . TEN POSLEDNI PROBLIKAVA ALE NEHLASI CHYBU . MĚNIL JSEM I ŽAROVKY . ZATIM DIKY ZA RADU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 20, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 originál tažné nebo něco jinýho?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 20, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 zřejmě ti tam dali nějakou neorigo jednotku která je na ho..o. Jediná jednotka která funguje je originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 20, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 tot otazka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Pokud použili při montáži prořezávací svorkovnice ( žabku ), tak by to mohla dělat ona. Špatný spoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.