Přejít na obsah

DIAGNOSTIK.

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    208
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele DIAGNOSTIK.

  1. A co na zaslepení AGR říkají emise při STK?
  2. Zatím jsem neměl to potěšení....
  3. Má to životnost okolo 120 000Km....
  4. A jak teda auto pozná, že někdo narušil ochranu? Nějaké čidlo to prostě potřebuje. Nebo myslíš , že případný zloděj sepne nějaké tlačítko?...Má pouze dveřní kontakty....Domontuj si alarm
  5. Pokud nemáš nějaké vnitřní čidlo, těžko aktivuješ alarm jiným podnětem...
  6. Co třeba , kdyby se něco provedlo se snímačem na akumulátoru....
  7. A když se jedná o služební auto, tak na to řidiči serou.....Nejraději bych je nechal jezdit ve starých feliciích, aby se naučili chovat k autu.
  8. Zkušenost. Malé najeti nárazníkem na obrubník, pohledově jen odřený zespodu a je vymalováno. Výměna senzoru 23000 Kč. Kč. Kdo to má, musí jezdit opatrně. K tomu ještě nastavení-geometrie.
  9. Origo škoda bez pal. počítače 4500, s počítačem 4900 materiál. Práce obsahuje přehození páčky a aktivaci. Cena do 800 Kč.
  10. U O3 funguje mazání přes MIB. A to jen na interval 15000Km a rok. A kdo má prodloužený, automaticky se mu to změní na zkrácený....Přes diagnostiku se nastavují intervaly samostatně přes dvě položky. A to pro výměnu oleje a servis. Dobře nastavený interval pro olej jsou 2roky a 30000Km , pro servis 30000Km a 1rok.
  11. Vadné vstřiky jsou stále častější závadou...Jde překontrolovat diagnostikou pouze v studeném stavu po prvním nastartování motoru. Po chvíli to elektronika dorovnává a hodnoty jsou už v normálu. Jinak vstřiky na stolici.
  12. Pokud to koupíš ve značkovém, tam jiné, než modifikované nemají...
  13. Je to možné...Dělal jsem i v 8,15.20, atd,,,to se různí, nikdo neví, kdy se to posere, ale zaručeně se to dřív či později stane.Hlavně u těch starších, kdy ještě nebyl díl modifikován. Po modifikaci jsem zatím nedělal. Taky to není ještě dostatečně dlouho.
  14. Jsou bez přepážek....
  15. Aspon víte, že tam něco máte....
  16. Zapomínáte na jedno. Auto je vaším majetkem, teda i jednotlivé komponenty a nikdo Vám nemůže přikázat, jak sním budete nakládat. Můžete teda měnit cokoli, ale musí to být z legálních zdrojů. Může to být třeba ,podle mně, kradená navigace. Pokud v době montáže POLICIE nedá pokyn do centrální databáze, že se jedná o kradený komponent, bude po montáži vše v pořádku. Ale může to být jen do té doby, než provedete, třeba, aktualizaci map po nějaké době. Pak už uplyne nějaký čas a nastane zablokování a máte POLICII za dveřma.
  17. Zajímavě to vypadat mohlo, ale až narazí na benga, tak dobliká....
  18. Napíšu to polopatě pro 160R. Pokud auto OIII, z kterého pochází nějaký díl podléhající ochraně součástí nebude hlášeno jako kradené, tak můžeš použít jakoukoli věc do jakéhokoliv vozu a ona bude fungovat!!! Je nutno předpoklad, že přepíšeš PR čísla a zapíšeš osazení nového dílu ve všech jednotkách. Při krádeži OIII hlásí policie do databáze FAZIT v německu pouze VIN. O hlášení se stará policie. Jako vlastník hlásíš POLICII. PS. Při výměně už měly obě navi, přehazovaly se mezi sebou....
  19. Ví někdo, jak nakodovat zrcátko na sklopení při zařazení couvání?
  20. Přehazoval jsem navigaci z auta do auta a nebyl žádný problém...Nebyla kradená, bylo to jen na zkoušku... Při škodováckém školení je to součást praxe....
  21. Vadná řídící jednotka pro xenon. světlo....
×
×
  • Vytvořit...