Přejít na obsah

POLAR FIS+ Advanced

mischicka

Doporučené příspěvky

nebo další už několikátý v řadě hack jejich systémů, taky se mohl někdo nasrat a trhnout a začít znovu protože se mu nelíbilo kam a jak to směřuje. Na nových stránkách se objevil už i updater ale nemám teď chuť ani odvahu to spustit a k PC s pokusnou VM se dostanu až po neděli.

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Zdravím, chci se zeptat něměl jste někdo problém, že by Polarfis vybíjel baterku? Namontoval jsem si ho tam a od tý doby samý problémy že nenastartuju nebo ani neodemknu auto :D... Čím to vyřešit nebo prostě zahodit ten Polar pryč? Auto je Golf 6 GTi 2010 CCZB(Omlouvám se že to není Octávka ale nevím s kým se o tom bavit tak na mě napadlo napsat sem :D)

Odkaz ke komentáři

jestli je to nový kus, prodejce by ti to měl reklamovat. Hod jsem foto budíků. 0.3.1b to B na konci není to nějaká beta ? dal bych to nejstarší ze složky stable a pokud to začne fungovat a budou fungovat všechny emulace tak bych to tam nechal a pokud něco pojede a něco ne tak šel po jednom na další FW. V autě je všechno jako z výroby nebo jsou tam předělávky? Když tam není polarfis tak diagnostika čistá?

Odkaz ke komentáři
před 17 hodinami, Ol@f napsal:

jestli je to nový kus, prodejce by ti to měl reklamovat. Hod jsem foto budíků. 0.3.1b to B na konci není to nějaká beta ? dal bych to nejstarší ze složky stable a pokud to začne fungovat a budou fungovat všechny emulace tak bych to tam nechal a pokud něco pojede a něco ne tak šel po jednom na další FW. V autě je všechno jako z výroby nebo jsou tam předělávky? Když tam není polarfis tak diagnostika čistá?

Hele mám tam jenom jiné rádio RCD360 to je vše na tu diag kouknu jo nejspíše jsem tam nahrál nějakou betu no zkusím to příští týden vyndat a uvidí se zatím jsem to vyřešil že prostě odpojím baterku když jdu od auta 😄 

IMG_7747.JPEG

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravím,

už je to dlouho mrtvý, ale zeptam se. Škodovky moc neznam, neni to moje doména, ale jedna nám tady zůstala. Vím, že minulý majitel měl nainstalovaný Polar, bylo to jasně vidět na ukazateli . Bohužel se však vybila baterka tak jsem ji dal nabít a už ten Polar nenaskočil, zůstal jen klasický výpis. Existuje nějaká náprava jak ho znovu nahodit? Díky za případné info.

Škoda Octavia 2RS, 147kw, 2005

Odkaz ke komentáři

auto je před face r.v. 2006 oprava mého předchozího příspěvku, nevím jestli to není nějakej mezi kus. Neni v tom orig rádio, ale i přesto to všechno fungovalo. V pondělí se k tomu dostanu tak zkusim znova odpojit. Jak jsem zjistil, možná se to bude muset znovu nakódovat, kdyby byl někdo z Karlovarskýho kraje byl bych rád za pomoc, přijedu a samozřejmě zaplatim. 

Odkaz ke komentáři

Polarfis se připojuje na kabeláž do gateway. Pokud nepomůže odpojení baterie vozu tak poslední šancí je krabičku fyzicky lokalizovat a spolu s ní i USB kabel do ní vedoucí. Kabel slouží k aktualizaci FW a také pro reset do továrního nastavení Polarfisu. pokud by nic z toho nemohlo a stálé se nic na budikach nic nezobrazilo pak určitě polar z vozu demontovat.

Odkaz ke komentáři

Takže díky za pomoc. Pomohlo odpojení baterky, sice nadvakrát, ale pak se objevil ve výpisu. První odpojení cca pět minut, no asi to bylo málo na Polar, takže podruhé na půl hodiny a voilá Polar je zpět.

Ještě jednou díky, možná ani netušíte jak jste mi pomohli.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...