DiKey Odesláno Únor 2, 2021 Sdílet Odesláno Únor 2, 2021 Poprosil bych Vás zkuste se mě někdo podívat na položku "Radiátor" teda ti co máte Diesel bez Webasto je mě divné že běžné je teplota na radiátoru půlka teploty chladící a při delší záteži na dálnici nebo při vypalování jde teplota na stejnou teplotu jako chladící cca 65°C. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rubiks Odesláno Únor 28, 2021 Sdílet Odesláno Únor 28, 2021 Zdravím, pokud by měl někdo v plánu svůj polarfis prodávat, tak za rozumnou částku bych měl určitě zájem. Díky a hezký den všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta_7 Odesláno Březen 1, 2021 Sdílet Odesláno Březen 1, 2021 Čau, mám úplně novej kus kdyby byl zájem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Březen 2, 2021 Sdílet Odesláno Březen 2, 2021 Škoda, že to nebylo dřív, 2 týdny zpět jsem kupoval nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
S.t.i.f.l.e.r Odesláno Březen 11, 2021 Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 Tohle by se mi taky líbilo mít, ale přes 6.000,- Kč je už docela hodně. Nemívají na to někdy i nějakou akci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Březen 11, 2021 Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 Do vývoje dávají tak 30% a ještě polovina věcí nefunguje. Tak když to někdo obšlehne příjdou jen o nějaké drobné zisky ;-) PCB které není nijak složité obšlehnout jsou tam dva procesory, recivery a napájení dá to Číňanům a pokud to nepoužívá nějaký speciální Boot loader tak tak vložit firmware a pak to bude za levno bude se to objednávat na Aliexpress :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CarlosM Odesláno Únor 10, 2022 Sdílet Odesláno Únor 10, 2022 (upraveno) V 23. 12. 2012 at 15:40, mischicka napsal: Pomalu se začínají množit uživatelé (lubinob, olaf, a další) Polar Fis na fóru, tak zakládám tohle téma, aby případné rady a doporučení byly na jednom místě a ne rozstrkané v jednotlivých tématech ve Vašich Octaviích. Mohu nabídnout vlastní, několika měsíční zkušenost a kontakty na výrobce-programátory s uživatelskou podporou Polar Fórum Původní téma týkající se objednávání je tady Původní téma , ale je už tak staré, že je dávno nová generace Polaru a sloučení s tímhle topicem by nepřineslo nic krom zmatku. V 23. 12. 2012 at 15:40, mischicka napsal: Pomalu se začínají množit uživatelé (lubinob, olaf, a další) Polar Fis na fóru, tak zakládám tohle téma, aby případné rady a doporučení byly na jednom místě a ne rozstrkané v jednotlivých tématech ve Vašich Octaviích. Mohu nabídnout vlastní, několika měsíční zkušenost a kontakty na výrobce-programátory s uživatelskou podporou Polar Fórum Původní téma týkající se objednávání je tady Původní téma , ale je už tak staré, že je dávno nová generace Polaru a sloučení s tímhle topicem by nepřineslo nic krom zmatku. Zdravíčko montoval jste někdo polarfis pf04 do auta ? Mám takový problém nainstaloval jsem firmware i starši i nejposlednejsi verzi pro white dot. Ale stále se mi nic neukazuje v maxidotu v budikach. Kde je chyba, nevíte si někdo rady ?? Octavia II RS 2.0 tsi 2009 CCZA přelomovka predfl čumak, face motor i interier Zdravíčko montoval jste někdo polarfis pf04 do auta ? Mám takový problém nainstaloval jsem firmware i starši i nejposlednejsi verzi pro white dot. Ale stále se mi nic neukazuje v maxidotu v budikach. Kde je chyba, nevíte si někdo rady ?? Octavia II RS 2.0 tsi 2009 CCZA přelomovka predfl čumak, face motor Upraveno Únor 10, 2022 uživatelem CarlosM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubisz Odesláno Únor 10, 2022 Sdílet Odesláno Únor 10, 2022 tady sou podle me este "cerveny budiky", i kdyz barva textu je bila 😉 cili DDP protokol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Duben 16, 2022 Sdílet Odesláno Duben 16, 2022 Na prodej:https://auto.bazos.cz/inzerat/151100383/autopolar-polar-fis-pf04-advanced.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 8, 2022 Sdílet Odesláno Květen 8, 2022 Ma to nekdo v Octavia 3 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Květen 8, 2022 Sdílet Odesláno Květen 8, 2022 Nikdo protože PF04 PQ platforma a PF05 je MQB platforma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 8, 2022 Sdílet Odesláno Květen 8, 2022 To je snad jedno ze PF04 je pro PQ nebo PF05 pro MQB ne? Dotaz byl jestli ma někdo polar v OIII, odpoved je ano ma, ma klasiku budíky ne VC, dalsi polar do OIII půjde do benzinoveho RS před FL takže taky klasika budíky. Jedinej MQB na VC jsem daval do Passata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 9, 2022 Sdílet Odesláno Květen 9, 2022 Prosim te,nemas foto z Octavia 3 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 9, 2022 Sdílet Odesláno Květen 9, 2022 Ve středu vecer ti nějaké udělám ale jede to zase v menu audio, včetně různé velikosti fontů na jednotlivych řádcích teď mám jen fota kde je videt VIN a to by mě majitel asi nepochvalil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScofieldCZ Odesláno Říjen 6, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2022 Rád bych polarfis koupil. Neprodávte ho někdo? Případně kde bych ho mohl objednat. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubisz Odesláno Říjen 9, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2022 zkuste aldu: https://www.facebook.com/alda.alessi.9 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Prosinec 28, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2022 Zdar mám PF04, neřešil někdo problém že to blbne v O2 s MIB(bolero) radiem co má svoje bt, furt mi skáče na maxidotu telefon polar telefon polar, moc si to spolu nerozumí 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubisz Odesláno Prosinec 28, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2022 na O2 pred FL sou este "cerveny" budiky a tam to nefungovalo podle me spravne nikdy; bezi tam nejaka emulace a to PFko moc neumi; pri hovorech to zatuhava, stejne tak pri prochazeni telefonniho seznamu... pokud umi BT jednotka cerveny budiky, je lepci to na PFku vypnout a nechat to jen na jednotce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Prosinec 28, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2022 mám FL, bílý budíky, vše makalo ok dokud sem nedal MIB radio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubisz Odesláno Prosinec 28, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2022 tady uz sem PF nemel, takze moc nevim; asi nejaka spatna komunikace s GW; ale obecne neumi ty budiky spis ta BT jednotka? nekdy taky pomohl spis downgrade, nez uprgrade u teho PF; alda by mohl vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Prosinec 28, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2022 Co máš za firmware v budíkách? Jinak jsem zkoušel originální BT jednotku s beta firmware a tam se mě zapnula automatická emulace BT menu takže to že se Polarfis sere do BT jednotky na White budíkách bude asi pravda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Prosinec 28, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2022 0420 ale budou se přehrávat, mám i GW z caddy index BL, a asi budu měnit i PDC, ještě sem koukal na polar že je 0.3.1 že je tam nějaká možnost pro čínské radia skrz BT asi se to taky hádá třeba s rcd. Tak to asi zkusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Prosinec 28, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2022 U me vypada že Polarfis zapina emulaci automaticky i u tovarniho BT a vypnout nevypadalo že jde. Zkus to na tvém Polarfis firmware. Každopádně kromě upraveného firmware pro Cluster je omezená podpora MIB menu. Nejvyšší firmware Gateway je třeba pro plnou podporu MIB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Prosinec 28, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2022 s GW snad problém nebude až se tam nahodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Prosinec 29, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2022 Taky mám MIB, po výměně getway mi PF přestal ukazovat nějaké hodnoty, tak jsem to vytáhnul a nahrál znovu, jinak jsem s tím problém neměl. Zpátky jsem to ještě nedával, su zvědavý no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Leden 3, 2023 Sdílet Odesláno Leden 3, 2023 Někdo nějaké lepší zkušenosti s nahráním konfigurace v beta verzích? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScofieldCZ Odesláno Červenec 24, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2023 Nevíte někdo jaká je budoucnost PolarFISu? Někde jsem četl, že firmu snad prodali nebo co. Je fakt, že webové stránky nefungují, ikdyž vznikly druhé: https://autopolar2.com/ nicméně updater nefunguje. Prý je tam i někdo zkoušel kontaktovat, ale bez odezvy. Jak by teď šlo řešit update firmwaru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Červenec 28, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2023 Vzhledem k tomu že začali ze serveru likvidovat vývojové beta verze tak jsem usoudil že byl ukončen vývoj 🤮 Ale z kopce to s nima už šlo dávno. Byla by ale škoda vlastně už funkční verzi pohřbít... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MorDecaY Odesláno Červenec 28, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2023 To je nekonečná škoda. snad se toho někdo chytne a oživí to 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Červenec 28, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2023 Někdo evidentně založil nové stranky ale majitel je jen univerzální cloud. Alespoň jsem se rychle vrátil z betaverze zpět. Každopádně bych se bál tam objednávat nové zařízení nebo zkusit jen tak kdo se ozve 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.