Alessi Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 (upraveno) Pár info o grafitce .... Octavia II Elegance 1.9 Tdi; r.v. 2005; 165 000 km; Šedá met.; Xenony; Maxi Dot; Multi volant; Audience (původně Stream); Senzor světel + deště; Parkovací senzory (přední i zadní); Kontrola tlaku v pneu; Polokůže; Vyhřívané sedadla; ESP; Komplet Airbagy; Kola 16" Sirius ... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Doděláno: Bolero, stavitelný podvozek AP-Sportfarhwerke, RS FL MF volant, Polar Fis Advanced, 19" kovaný kola BT, přestavba na RS FL Aktuální foto po přestavbě na FL RS ZDE Foto Rozkoš 2011 ZDE Foto na 17" ZDE Upraveno Červen 9, 2013 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 hezka barva + paradni vybava = luxus!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 pěkná :) jak se tváří ty tvoje kočičí oči po tmě, když na ně zasvítíš? Na odrazku to moc nevypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 pěkná :) jak se tváří ty tvoje kočičí oči po tmě, když na ně zasvítíš? Na odrazku to moc nevypadá jsou to origo odrazky z OII Face, akorát vzhůru nohama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 jsou to origo odrazky z OII Face, akorát vzhůru nohama :) to nevypada spatne. To jsou jen prilepeny navrch (neni tam ale videt ta hrana) nebo si je zapustil? Z ty fotky to neni moc dobre videt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Alessi pekné....mám jednu otázku - kamoš kúpil Passata asi pred 1,5rokom a zhodou náhod tam ma tiež nálepku Group Bourgon Dijon nevieš čo to vlastne znamená, lebo ani on nevie :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 jsou trošku upravený a přilepený silikonem, je to jen takové dočasné řešení kvůli těm FL světlům, časem tam příjde jinej nárazník, ale ještě nemám jasno v tom jakej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Alessi pekné....mám jednu otázku - kamoš kúpil Passata asi pred 1,5rokom a zhodou náhod tam ma tiež nálepku Group Bourgon Dijon nevieš čo to vlastne znamená, lebo ani on nevie :) :) :) tak to ani já nevím, auto je dovoz z F a já to tam nechal, nechtělo se mě to sundávat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 pěkny autičko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 krasne auto, krasna vybavicka!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Aleši: jelikož to je ta samá barva co má otec tak samo sebou máš ode mě taky jedničku :) Jinak jsem zvědavej jak to bude vypadat po té oprav kroup :D Snad se brzo potkáme at to mužu omrknout osobně :) P.S mám Tě pozdravovat od Zdenky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Aleši: jelikož to je ta samá barva co má otec tak samo sebou máš ode mě taky jedničku :P Jinak jsem zvědavej jak to bude vypadat po té oprav kroup Snad se brzo potkáme at to mužu omrknout osobně :P P.S mám Tě pozdravovat od Zdenky :) Romčo dík :) , a neboj až budu mít auti zpět, tak se pak někdy zastavím na kolaudaci :) , ať to můžeš posoudit na vlastní oči B) Děkuji Zdence za pozdrav, a pozdravuj od nás též celou rodinku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Nazdárek, auto už jsem ti pochválil :), a jak jsi spokojenej s xenonama? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Pekná grafitka so zaujímavou výbavou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Nazdárek, auto už jsem ti pochválil , a jak jsi spokojenej s xenonama? :) Ahoj Viktore, spokojenej jsem maximálně najednou nějak líp vidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Tak auti je už ze servisu (oprava po kroupách) doma a teď si ještě musím vyměnit kotouče vzadu + destičky ať jsou brzdy na zimu v cajku Další věc kterou teď na zimu musím udělat je oprava vyhřívání předního sedadla řidiče. Nové dečky už mám doma a hned jak bude trochu čas, tak to musím přehodit, ale zajímalo by mě jestli musím při odpojování konektoru sedadla s Airbagem odpojit baterku a nebo jen stačí mít vypnuté zapalování a to samé při zapojení a nebo musím dodržet postup v díl. příručkách (připojení airbagu) tzn. před odpojením odpojit baterii a pak po zapojení napřed zapnout zapalování a pak teprve připojit baterku ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 (upraveno) já odpojil sedačku jen při vypnutém zapalování a vše bylo bez problémů. Upraveno Říjen 17, 2009 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 já odpojil sedačku jen při vypnutém zapalování a vše bylo bez problémů. díky :) já si to myslel, že to tak bude stačit ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 já odpojil sedačku jen při vypnutém zapalování a vše bylo bez problémů. Já taky tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 V neděli jsem si všiml, že se nějak divně chová senzor světel a zapíná světla i když je venku světlo, tak sem se na něj podívál a zjistil jsem, že je přes půl senzoru velká vzduchová bublina. Čelní sklo mě před 14 dny měnili v autorizovaném servise Škoda a sezor tam špatně nalepili, tak jsem pěkně nasr...j. Schválně jsem si nechal sklo měnit ve škodovce, abych měl jistotu, že mě ten senzor deště správně přehodí. Naivně jsem předpokládal, že na to budou nejlíp vyškoleni. Člověk už nemůže mít důvěru ani v kvalitu autorizovaných servisů. :D V pátek to tam vezu na reklamaci, tak jim tam dám pěkný kapky ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 ... a jediné čeho dosáhneš, že budeš další den bez auta a ještě budou pindat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Aleši: to je fakt zlej sen :D At tam dobře pochodiš a nenech si od nich nic líbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hrutek Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Pěkná grafitka. Hoď i foto interiéru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Tak auti je už ze servisu (oprava po kroupách) doma a teď si ještě musím vyměnit kotouče vzadu + destičky ať jsou brzdy na zimu v cajku :o Další věc kterou teď na zimu musím udělat je oprava vyhřívání předního sedadla řidiče. Nové dečky už mám doma a hned jak bude trochu čas, tak to musím přehodit, ale zajímalo by mě jestli musím při odpojování konektoru sedadla s Airbagem odpojit baterku a nebo jen stačí mít vypnuté zapalování a to samé při zapojení a nebo musím dodržet postup v díl. příručkách (připojení airbagu) tzn. před odpojením odpojit baterii a pak po zapojení napřed zapnout zapalování a pak teprve připojit baterku ??? Kolik stála oprava karosérie po kroupách? Dá se to něčím vytáhnout? Mám na kapotě pár dolíků, které bych chtěl opravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rmx Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Pěkný autíčko, ta šedá barva se mi líbí čím dál víc. Můžeš sem prosím dát nějaký detaily těch odrazek, vypadá to fantasticky. Docela o tom uvažuju, samolepky vypadaj "zvláštně" ale tohle je ono :) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Kolik stála oprava karosérie po kroupách? Dá se to něčím vytáhnout? Mám na kapotě pár dolíků, které bych chtěl opravit. V mém případě to bylo 38 000,- Kč, ale ta cena se dá vždy těžko odhadnout vždy záleží na tom jak je to poškození veliké a z jakých míst se to vytlačuje a jakou technologii na to použijí. Dnes je spousta firem, které se tím zabývají stačí si jen vybrat. Pročti si TOHLE vlákno jsou tam nějaké firmy zmiňované a v jednom mém příspěvku je i odkaz na tu firmu, která to dělala mě a na jejich stránkách najdeš i fotogalerie toho jak se to dělá :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Pěkný autíčko, ta šedá barva se mi líbí čím dál víc. Můžeš sem prosím dát nějaký detaily těch odrazek, vypadá to fantasticky. Docela o tom uvažuju, samolepky vypadaj "zvláštně" ale tohle je ono :lool: Díky Dík, jestli bude čas, tak to zkusím nějak nafotit, ale na fotce to vypadá jinak spíš hůř jak ve skutečnosti. Ty nálepky co si tam někteří dávají nevypadají moc dobře proto jsem to zkusil vyřešit takhle, ale mám to spíš jako dočasné řešení, protože bych tam chtěl dát na jaře novej nárazník buď RS a nebo Face pokud by tam šel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rmx Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Dík, jestli bude čas, tak to zkusím nějak nafotit, ale na fotce to vypadá jinak spíš hůř jak ve skutečnosti. Ty nálepky co si tam někteří dávají nevypadají moc dobře proto jsem to zkusil vyřešit takhle, ale mám to spíš jako dočasné řešení, protože bych tam chtěl dát na jaře novej nárazník buď RS a nebo Face pokud by tam šel. Za fotky budu moc rád, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Za fotky budu moc rád, díky. sakra nějak jsem na tebe zapoměl tak alespoň jedna z léta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Už mě ten marast na silnici leze na nervy. Už aby bylo léto, ráno jsem měl náhradní služební auto (moje služební je u doktora) umyté a odpoledne už vypadalo takhle a nepřál bych vám ho vidět jak vypadalo večer až jsem dojel dom. Sice je to taková troska z roku 2000 MR2001 v eleganci, ale pořád slouží, alespoň jako náhradní auto ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.