p2p Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 No co uz... auti uz ma nalitano 165 tkm a hold gufero neguferovalo... Mne nejvic stvalo, ze jsme 2x vymenil gufero difecu, protoze na nem byla kapka a ono to teklo nekde uplne jinde... 2x zbytecna prace... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 škola hrou no .... tak Golf má 157.000 km, tak uvidíme co on na to, už vím, že musím udělat rozvody - řetěz (občas je slyšet) a mizí voda přes vodní pumpu, takže ta půjde taky ... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 (upraveno) Koukám doživotní rozvody :D těsnění a gufera to je fakt mega nemoc u O2... Upraveno Červenec 28, 2015 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Nemoc jak nemoc.. ja som do výmeny vačky v 308 500 km nemenil ani jedno a nikde nič netieklo ;) Fido myslíš že 1,2tsi to bude mať podobné? keby náhodou niečo s Rapidom... :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 kouknu do etky a dam info ju... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 to zase nemusíš :D dúfam že sa nič pototo než ho splatím a vlastne ešte v záruke pôjde preč takže kvôli mne etku študovať nemusíš ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Tak po vymene priruby uz nemam olejnicku auto... nic netece, oleje neubyva, benzinu ubyva tak akurat... a jede se dal... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Dneska jsem absolvoval cestu do Strakonic na vymenu maxidotu za FL maxidot (Timto dekuji Ferdovi...) Seskladal z FL poldotu benzin a FL max RS diesel jeden FL benzin maxik... Za mne maximalni spokojenost... proc tenhle krkolomni postup??? z duvodu nedostatku benzinovych maxidotu... Vse funguje jak ma ... :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 stejně to do těch 8000 otáček nejde vytočit Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 No ze sis kvůli tomu přehodil budíky :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 Tech 7 bylo i na starych... :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Marecku pred a po...trochu jinny design, otacky stejne tolik nevytocis a kdy jedes 250 km... max v nemecku do 200 km/hod. Pri tehle rychlosti to zere jako tank :) :) Jinak trochu jsem se s nim musel zživat. Rucky litaji trochu jinak, nez na RS... Ale v pohode, i kdyz radost z new pristrojoveho stitu, mi skazilo komplet zasrane auto, az po okna od asvaltu... V jedne souvisle vrstve :( Co se tyce toho new maxiku funguje vse jak ma, immo je on a podsvet mi Jirka udelal jak na Supovi, protoceni je kravina, ale mam to tam a komplet komfort (samo FL). Z ceho mam radost je olej a telefon.... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 (upraveno) 250 to nejede, reálně tak max 238km/h dle GPS a točí to cca 6500 na 5 stupen a nechce se mu :) jinak sem si dělal srandu :D a maxidot rychlost ukáže. po dálnici sem se víc jak na 20 litru nedostal.. Upraveno Srpen 31, 2015 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Ja dle gps 245 dolu kopeckem od vyskova, ale jenom jednou, jak jsem meril teplotu oleje... Rovne a rychle umi kazdy blbec.... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Tak a konecne, skoro po 7 letech hotovo... Pred mesicem jsem nalepil ochrane listy prahu... Koupil jsem original a uz mam hotovo... :) Jak jsem v sobotu zkousel jednu 1,8TSi na go krouzku (po vymene PCV a domluve s majitelem ) si mi libilo jak 4x4 jede na nespevnenem povrchu a hned mne napadlo, co vsechno by obnaselo predelat moje Capucino na 4x4... Pekna myslenka... asi se budu s tou myslenkou dal zabyvat... kdyz jsou ted ty TSI tak levne :) :) Jinak pro majiteleto po projizdce byla spatna sprava, PCV je v poradu a s najezdem 35 km spotreba 0,5 litru oleje... Komplet cerny zadek auta :( :( Masakr... Zatim nejvyssi spotreba oleje co znam... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2016 Prodej auta... :( Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 26, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2016 Jaký bude nástupce? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2016 Uz je koupeny YETI a dalsi bude SUP 2 Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 26, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2016 Tak alespoň že zůstáváš u značky ;) po Supu dvojce jsem taky pokukoval, je to moc pěkný a prostorný auto, ale nakonec vyhrála O2 RS. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 kocka, proc jsi dal prednost RS pred S2? Ja mel v merku prave RS, S2 a Passat B7, vse s motorem 2.0 TDI, 125kW a ve zmineme poradi jsem si auta i projel a osahal na trase cca 25-30km a i kdyz bylo RS muj teoreticy favorit, tak po tom, co jsem si auta projel, tak jsem ho kvuli velkemu nepohodli a nijak vyrazne lepsim jizdnim vlastnostem zaradil s velkou rezervou na posledni misto. Ale tam bude rozdil, tys mel O1 a ja O2 pred fl, prechodem jsem prakticky nic navic neziskal. Ale i tak jsem se citil zaskocenej a zklamanej. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Fido pekné zmeny.. :palec: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 vsak se taky nechal spravne inspirovat ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Myslis toto... Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 kocka, proc jsi dal prednost RS pred S2? Ve výsledku mi RSo víc vyhovovalo a po designové stránce i víc líbilo. Ono mít čistokrevný RS bylo v podstatě moje dlouholetý přání. Už dřív jsem nějakou chvíli jezdil v O2 předfl a to auto mě hodně nadchlo. Bylo pohodlný, tichý, příjemný do ruky atd. Nicméně se mi začal dost líbit dvojka Superb Combi a o to víc, když přišel facelift. No a letos, když jsem se rozhodl pro koupi nástupce O1, tak jsem se rozhodoval RSo nebo Sup. A jak jsem psal, že RSo bylo moje přání, tak jsem absolvoval zkušební jízdy v obou autech v domnění, že mě Sup zaujme víc a třeba se pro něj nakonec rozhodnu, ale bohužel. Ač je to auto moc krásný jak venku tak uvnitř, prostorný atd, tak jsem nepocítil žádný velký rozdíl co do jízdních vlastností a nevím jak to popsat, ale v tom autě jsem se cítil nějak zvláštně, zkrátka mi nepadlo do ruky. RSo mě nadchlo v podstatě hned. Pohodlný, podvozkově parádní, motorově super a asi po 10km jízdy, jsem si řekl, tohle je prostě ono, tohle chci. U mě vyhrálo RSo a když na silnici koukám na Supa, tak si řeknu pěkný, ale v čem teď jedu mi přijde víc fajn! I lidi se za tím autem otočí, u Supu nevím, jestli se tohle děje:D @p2p, omluva za OT. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 29, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Kruci, ten Yeti ma fakt neco do sebe. Nevybiras si ty auta nahodou na zaklade barvy? ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 Tak to tady zamkneme, protoze je O2 Capucino prodano... R.I.P... :) Pokracovani zde... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky