Přejít na obsah

Potenciálny zlodej (BA)

Doporučené příspěvky

Ahojte,

podelim sa trosku s dnesnou malou skusenostou.

Dnes som stal s mojou OII FL v Bratislave, Petrzalka, ul. Cernysevskeho.

Okolo siestej vecer prisla kamoska a povedala mi, ze okolo mojho auta sa mota nejaky chlap a je velmi podozrivy a ze opodial cez cestu stoji a zrejme caka na neho auto, s nastartovanym motorom a s vodicom vnutri. Nevenoval som tomu moc velku pozornost, resp. som sa dolu neponahlal, nakolko som stal pod dvoma kamerami, ktore nonstop nahravaju zaznam a par metrov od auta bol SBSkar.

Nedalo mi to, obul som sa a sli sme si von k autu zapalit. Tam som sa porozpraval s SBSkarom. Hovoril mi to iste ako kamoska, ze ten chlap mu prisiel podozrivy, tak sa postavil na chodbu, aby videl na moje auto a sledoval to, a ze po chvilke odisli. Za toto som ho trosku zdrbkal, lebo ho tym mozno odlakal prec a mal mi radsej zavolat. Hned by som skocil dolu s obtiahnutou kamaratkou, ktoru nosim v podpaznom puzdre a rad by som sa s chlapom porozpraval, ze ci sa mu paci moja octa :D ...nevadi. Isli sme naspat hore a pokracovali....

Okolo siedmej som isiel uz domov a samozrejme sme si vsetci zapalili rovno pri mojom aute. Po par minutach sa objavilo auto, zaparkovalo cez ulicu a kamoska hovorila, ze to je to auto, co tam stalo pred tym. Chlap vystupil z auta, zbadal nas ako tam fajcime, tak isiel do zadnych dveri, otvoril ich a akoze si odtial nieco zobral...debil nenapadny :D

Potom hned nastupil a pomaly odisiel.

Opisal som si jeho SPZ, tak keby nahodou niekto videl toto auto, nech je radsej na pozore.

Bol to novy Renault Laguna Combi - farba strieborna metaliza, alebo taka svetla, presne som nevidel a SPZ:

BL-735BX

Mozno to nic neznamena, ale prinajmensom mi to pride podozrive. Mozno ho zaujalo moje DNX-ko, nakolko som neodnal z neho panel a ten display je ako past na oko :(

Len najviac ma zarazilo, ze auto bolo pod kamerami, ktore by videl aj slepy a rovno pri vchode, kde sedi SBSkar a ten smejd sa ide podozrivo obsmrtat okolo auta :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Hm toto nepoteší... Treba sledovať, čo sa deje naokolo. V poslednej dobe zmizlo dosť veľa čiernych OII, berú už aj najnovšie kusy.

Počul som aj, že v BA sa teraz pred vianocami objavili rušičkári. Sedia v aute poblíž na parkovisku a keď ty zaparkuješ a zamykáš auto, zapnú rušičku a auto sa ti nezamkne. Málokto si všimne, že auto pri zamykaní nebliklo, keď odchádza od auta. Potom len stačí, keď sa vzdiališ a z auta vyberú všetko, čo nie je pripevnené. Berú všetko, od detských sedačiek cez rezervy až po nákupy potravín z kufra...

Odkaz ke komentáři

Presne takímto spôsobom mi vykradli auto (O2 Combi 4x4 r.v. 2005) pred vianocami 2007, pri nákupnom centre v Lipt. Mikuláši, prišli sme o malý LCD televizor, kufrík s firemnými (naštastie nepodstatnými) dokumentmi, no najviac čo ma nasralo, prišiel som o antiradar, v tej dobe som zaň zaplatil 18.000 Skk.

Odvtedy mám v sebe vsugerované, že zamikám auto mimo domu a svojej firmy vždy stisnutím 2x a bohužial šahám po kľučke, či sa auto skutočne zamklo ako na nejakej 120 L.

A snažím sa vyhľadávať parkovanie pod kamerami, aspon mám lepší pocit.

Odkaz ke komentáři

Vzdy ked zamykam auto, tak sa este presvecim ci je zamknute, potiahnutim klucky...niekedy aj dvakrat, resp. prednej aj zadnej, to je uz u mna zvyk :)

Uz pri kupe som vedel do coho idem, tak som stale dost opatrny. Ale akurat rozmyslam este nad nejakym dodatocnym zabezpecenim, samozrejme poistku mam dobru.

Ved prave to ma prekvapilo a trosku aj vytocilo, ze auto bolo pod dvoma kamerami a ten smrad ju tam veselo obcuchaval. Skoda, ze som ho tam nezastihol :(

Trosku som rozhodil siete a nieco som sa uz dozvedel o majitelovi, no nebudem to tu zverejnovat. Len mala ochutnavka: http://www.skp.sk/index.php?clanek=1

ŠPZ/EČV	  Druh vozidla	         Značka	Typ	Farba	        Poisťovateľ	Číslo poistnej zmluvy	Poistenie od	Poistenie do
BL735BX  Osobný automobil	RENAULT	LAGUNA	HNEDÁ METALÍZA	0001 Allianz	8018545806	        27.07.2011 00:00

Odkaz ke komentáři

Odvtedy mám v sebe vsugerované, že zamikám auto mimo domu a svojej firmy vždy stisnutím 2x a bohužial šahám po kľučke, či sa auto skutočne zamklo ako na nejakej 120 L.

Jen dotaz. 2x stiskneš tlačítko proč? Mám za to že u OI se tím vyřadila nějaká funkce zabezpečení a bylo to na škodu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...