romario Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Ahoj hledal jsem a nasel par informaci ale presto zakladam nove tema.Urcite je vas dost kdo jste menili vrchni dil palubovky z predface na faceliftovy.Jestli nekdo delal v posledni dobe a ma v pameti,prosim o radu. 1.Kde vsude je predface palubka prisroubovana pripadne nacvakana,jsou nejake zaludnosti pri demontazi?(kdyby bylo foto bylo by to super) 2.Nejaky postup nasazeni noveho vrchniho face dilu?Kde zacit,nackakavat?prisroubovat? Kdyby byl nekdo tak hodny a dal postup cele vymeny urcite by udelal radost nejen me ale i spouste dalsich lidi , kteri se k vymene chystaji ale boji se zaludnosti jako ja.Troufnu si na vselicos ale vetsinou u tech nacvakavanych dilu vzdycky nekde nejaka ta packa rupne a v tomhle pripade bych byl nerad.Predem moc diky za kazdou radu. P.S.To nejdulezitejsi jsem zapomel.Je potreba menit konektor vystraznych blinkru?Pokud ano nemel by nekdo cislo podle etky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Badd Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Zdravím,prohledal jsem to zde a našel toto ale jaksi bez odpovědi,mužu se zeptat stačí prostě koupit novou-face palubku a vyměnit?Chtěl bych i ten středovej tunel.Takže prostě kompletní,celou palubovku vč budíku střed panelu,tunelu.Díky za odpověd.. :( A také jak je to s těma vystražnýma světlama.face ho má mezi vydechy topení tuším.Děkuji všem za každou odpověd..... :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 stačí to celý vyměnit jen ovládání pal. nádrže musíš předělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Zeptám se také , mám předface ... Když dám face vršek ( spodek už mám ) , tak mi tam pujde back spolujezdce nebo musím mít taky novej a ještě budíky ... Budíky tam pujdou ty moje z předface ? Dík za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Březen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Všechno můžeš použít z předface, jak pytel tak budíky, žádný problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KraD Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Jak se předělá ten odstřel nádrže a jak zapalovač? Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Zapaľovač len predĺžiš káble a posunieš ho medzi sedačky. A otváranie nádrže stačí prepinovať na novú koncovku. Ktorý kábel kde ti už z hlavy nepoviem...ale stačí si to vyskúšať sú to asi iba tri káble. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.