Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Mě při cestě do práce ještě pršelo. Jsem utahanej, je tma. Ideální spavé počasí.

Včera jsem byl na předpremiéře Lišky Bystroušky v Mah. divadle a upřímně, znovu bych na to nešel. Vůbec jsem se nechytal děje, všechno sexulní podtext. Kdybych za to dal 600 jak chcou normálně, tak kdych se zblul a litoval bych, že jsem si radši nekoupil něco jiného.

Odkaz ke komentáři

Jacku, já ani nevím. Já to prostě nepochopil. Jednou tam vystupovali jako lidi, pak se to najednou zvrtlo ve zvířata, pak tam lítala ženská v modrých šatičkách a samodržících punčoškách (bylo jí asi 30, brýle jsem zapomněl doma, tak nevím). To bylo jako fajn. Bylo tam spousta dvojsmyslů, které stejně vyústili v nějakou scénu se sexuálním podtextem.

Ale co mě zarazilo bylo to, že tam seděla spousta dětí kolem 10ti let.

Zřejmě už jsou vyspělejší jak já :D

Odkaz ke komentáři

Tak co kluci, jak jste dopadli se změnami tarifů a přechodem k jinému operátorovi apod.? JIM se upsal na O2 nepmezený, ale ještě někdo něco měnil? Já totiž vůbec nevím, jakou službu u jakého operátora si vybrat, všechny tarify jsou v dnešní době pro velmi omezený okruh lidí a nikdo nemyslel na ten zbytek populace :(

Jiřík: ta mamka už má BLESKmobil?

zadna vymena, uz pred 'revoluci' jsem platil mesicne 70czk vcetne dane, do Vodafone jsem mel vsechno zdarma, do ostatnich siti volani za 1CZK, takze sms nevim, nevyuzivam. Ted cekame, jake podminky budou vyjednany nove s Vodafonem, staci jen spravne zvolit sedeho operatora :palec:

a musim rict, ze jsem se setkal s lepsimi!

Odkaz ke komentáři

Mě včera hodně potěšil 99Mobile (virtuál s paušály), nicméně tam jsou jisté věci jako poplatky za přenesení čísla a aktivace SIM, ale v dlouhodobém časovém horizontu by se to vrátilo oproti aktálnímu VF tarifu tak uvidím, až ho někdo vyzkouší a hodí na mobilmanii apod. recenzi a zkušenosti

Odkaz ke komentáři

Já když sem dělal víko kufru, tak sem si to co bylo na vnějším plechu zevnitř, tvarově zakreslil na A4, dokótoval podle změření a pak sem vytvořil stejnej tvar na STP silveru a vyřízl, pak přiložil a doladil kdyžtak zbytek. Sice piplačka, ale dalo se to pak slušně vylepit z celých kusů.

viz. obrázek

post-23468-0-20941900-1370111285_thumb.jpg

Edit: plus kabeláž sem komplet zkontroloval, aby nikde neklepala o plech, hrany apod.

Všude kde byla volnější část, tak sem ji přichytil textilní páskou, a omotal silněji na místech doteku.

Upraveno uživatelem Jack_Reacher
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...