Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Přesně palec.gif Já tohle tvrdím celou dobu, oni sice pořád oficiálně tvrdí, jak jsou na tom špatně a že kvůli odvodům pro hasiče musí zdražovat, že se snaží maximálně zohlednit chování řidiče a zapojit do akce nejen bonusy, ale také malusy a vím, že když obyčejný člověk přijde na ofiko pobočku a poptává pojištění, tak mu vždycky spočítají nehoráznou pálku.

Ale když se pak obrátí na nějakýho schopnějšího pojišťováka, tak je někde úplně jinde. Bez ohledu na ofiko bonusy, bez ohledu na věk a další věci, prostě ta cena je úplně někde jinde. Holt pojišťoven je hodně a každej potenciální klient je dobrej, takže si nikdo nemůže dovolit dělat ramena a každej ve výsledku tu slevu rád poskytne :)

Dneska jsem otevřel Sauvignon 2008 (lahvováno 2009) od Znovínu - byl to Terroir Levure (původní kvasinky z vinice) v pozdním sběru a musím říct, že příjemně překvapil palec.gifpalec.gif Nebylo to žádný velký víno s extra charakterním tělem, ale na mainstreamovou nerezovou velkoprodukci super. Po dlouhé době padla za večer celá sedmička. V poslední době jsem měl většinou lahvinku na dva dny. Nepříliš výrazná aromatika, ale příjemná chuť, s tóny angreštu. Žádná tráva, žádný kopřivy - parádní znojemský Sauvignon pivo.gif

Odkaz ke komentáři

hosi, nehrajete nekdo v Brne malou kopanou pripadne futsal-brno?

Já ne-e. U mě je výkon si sem tam zaházet na koš nebo nohejbal :D

Tak jsem v práci, ale je tu na patře asi 5 lidí a před barákem 2 velké dieselové agregáty :o

Já bych se taky stavil pro nějaký ten litřík :).

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...