SKAJA Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Přesně Já tohle tvrdím celou dobu, oni sice pořád oficiálně tvrdí, jak jsou na tom špatně a že kvůli odvodům pro hasiče musí zdražovat, že se snaží maximálně zohlednit chování řidiče a zapojit do akce nejen bonusy, ale také malusy a vím, že když obyčejný člověk přijde na ofiko pobočku a poptává pojištění, tak mu vždycky spočítají nehoráznou pálku. Ale když se pak obrátí na nějakýho schopnějšího pojišťováka, tak je někde úplně jinde. Bez ohledu na ofiko bonusy, bez ohledu na věk a další věci, prostě ta cena je úplně někde jinde. Holt pojišťoven je hodně a každej potenciální klient je dobrej, takže si nikdo nemůže dovolit dělat ramena a každej ve výsledku tu slevu rád poskytne :) ________________________________________________________________________ Dneska jsem otevřel Sauvignon 2008 (lahvováno 2009) od Znovínu - byl to Terroir Levure (původní kvasinky z vinice) v pozdním sběru a musím říct, že příjemně překvapil Nebylo to žádný velký víno s extra charakterním tělem, ale na mainstreamovou nerezovou velkoprodukci super. Po dlouhé době padla za večer celá sedmička. V poslední době jsem měl většinou lahvinku na dva dny. Nepříliš výrazná aromatika, ale příjemná chuť, s tóny angreštu. Žádná tráva, žádný kopřivy - parádní znojemský Sauvignon Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 jinak dobrý podvečer, nějaké tipy na 4-5 denní výlet místo skrz povodně zrušené budapešti? Do Ústí na člne :D a potom do Drážďan :lool: Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 no s těma poji to není už tak uplně pravda, trh se strašně mění, co šlo loni/předloni. letos nemusí jít,bonusová politka zpřísnuje ckp/cnb je to k tomu tlačí Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 dovolená zachráněna, hurá na balaton a do budapěšti vlakem na čumandu :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Dobré poohňostrojové. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 hosi, nehrajete nekdo v Brne malou kopanou pripadne futsal-brno? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Tak jsem v práci, ale je tu na patře asi 5 lidí a před barákem 2 velké dieselové agregáty :o Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 můžu si dojet pro naftu? :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Já jsem taky v práci...dneska zase jednou Feldou...dokonce v kombíku :D Raketka dostane novej olej a konečně se přehodí zadní ramena, tak snad to bude poznat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 hosi, nehrajete nekdo v Brne malou kopanou pripadne futsal-brno? Já ne-e. U mě je výkon si sem tam zaházet na koš nebo nohejbal :D Tak jsem v práci, ale je tu na patře asi 5 lidí a před barákem 2 velké dieselové agregáty :o Já bych se taky stavil pro nějaký ten litřík :). Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Litřík? Vzal bych si rovnou menší cisternu :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 To nesmíš tak okatě :D Ale už mám připravený 50l sudy, jen co Technik řekne: Tak si dojeť :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Toľko nafty tam ani nemajú.. :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 To chce nenápadně podkopat a navrtat zespodu hadičku. Když maj teď tu vyvalenou podlahu v garáži, tak by se to dalo využít Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Tady ho máte :P A Vltava nám za domem odkryla několik osobních aut :( :o Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Hmm, pěknej macek Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Neviete niečo kde sa dá porovnať net v ČR? Našiel som iba toto http://www.dsl.cz/pripojeni-k-internetu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Jako kalkulator internetu pro konkretni mesto / ulici? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Nie skôr potrebujem porovnať produkty internetu v rámci prípadovej štúdie na pohovor :D a netuším čo tam chcú Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Dobré ráno. Dnes bylo konečně teplo, tak jsem mohl jet do práce se stáhnutýma okýnkama :D. Jsem rád. Musíme se radovat z mališkostí ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Tak dnes zřejmě poslední den na Limuzské u zákazníka o od pondělí již zpět na Vyskočilce Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Pátek a nikdo se nefláká na fóru? :o Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 už sa všetci flákajú doma.. :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Kdepak, pilně se pracuje :P ...Dneska už jsem koupil zadní destičky na Raketku a pošéfoval pár dalších drobností ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 já už doma jsem :lool: Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 ja ešte tvrdo pracujem.. :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky