Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tak jsem v pondělí volal na VF linku, že bych se rád dozvěděl bližší informace k opuštění VF a přejití k jinému operátorovi. Operátorka mě zastavila a že mi zkusí nabídnout lepší nabídku, než pouhé z ceníku a ať pár dní vyčkám, že zavolá...

Právě jsem domluvil a po telefonu souhlasil s neomezeným paušálem RED a 1,5 GB za 524 Kč na 24 měsíců. Je to víceméně cenovka, kterou platím i nyní, jen se nemusím soustředit na zbytek volných minut a SMS a současně datovat o 106.

Odkaz ke komentáři

#wrccko co mas za mobil? Paradne ti to foti ;)

HTC One X :) pritom som to fotil len cvak a išiel som preč :D samozrejme som trochu ešte odladil farby v mobile pomocou nastavení

Dneska na hezký fotky není potřeba tahat jakýkoliv fotoaparát, ony mobily takovýhle momentky při tůrou Prahou hravě zvládnou. ;)

musíš mať HTC oproti Samsungom a iPhonom to fotí lepšie :) :lool: (vtip :))

Odkaz ke komentáři

Tak je jasné, že záleží vždy na aktuálních podmínkách. Ale jistě ty dnešní chytrý telefony natřískaný různýma MPix a stabilizacemi a různými kontrolami apod., tudíž se fotky čím dál víc budou přibližovat kvalitou lepších a dražších fotoaparátů... doby kdy se mobilem fotilo co by web kamera jsou už snad pryč :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...