wrccko Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 :lool: Tak dnes dobra zprava, v rijnu se stehovat do "svyho" kam???? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 :D :D :D :D :D :lol: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Maros: tentokrat dal od prace, centra i Vltavy, Strasnice Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Dobré ránko, tak po dovolence a včerejší honičce snad bude normální pracovní den, nemáte pánové někdo plonk rádio s eurokonektorem? stačí jen rádio, prostě co nejlevnější Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Nemáte někdo zkušenost s UPC a jejich rychlostmi? Jestli když nabízí 30/1, 60/6 a 120/10, jak moc bídně jsou na tom ty uploady? Download předpokládám 30 Mb/s plně stačí na běžnou práci s občasným stahováním... díky za info Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Maros: tentokrat dal od prace, centra i Vltavy, Strasnice Tam straší :D bol som tam raz a nemám rád tu oblasť sami starí ľudia prečo sa stahujes a kedy Nemáte někdo zkušenost s UPC a jejich rychlostmi? Jestli když nabízí 30/1, 60/6 a 120/10, jak moc bídně jsou na tom ty uploady? Download předpokládám 30 Mb/s plně stačí na běžnou práci s občasným stahováním... díky za info Upload neviem ale net ide v pohode Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Peťa dostala byt, respektive už kdysi dávno a dodnes se využíval jako skladiště starých a nepotřebných věci a ty se hodí do pryč a byt bude náš (voda, elektřina - 3 tisíce měsíčně, žádná hypo, nájem atd.) takže oproti aktuálním 12ti tisícům to bude velké zlepšení. Jo není to nejnovější a největší byt, ale zase na nějaký čas to bude plně dostačující. Jen první investici do toho (postel, ledničku, kuchyň) a můžeme bydlet (konec prázdnin). S tím netem si to taky myslím, takže 30/1 Mb/s zkusím... VF mě po ránu potěšil ... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Pokud nechceš doma provozovat server, tak na klasický brouzdání ten megabit UP stačí v poho, tam vyšší rychlost prakticky ani nepoznáš. Co je problém, tak pokud má člověk doma server a potřebuje z něj posílat data do netu, pokud chceš aktivněji provozovat nějakou vzdálenou plochu, ať už RDP nebo TeamViewer, pak se to samozřejmě projeví při nahrávání videí na YouTube, odesílání většího balíku fotek atd. Ale to asi neděláš každej den, takže... ;) Ostatně není to tak dávno, co ADSL mělo běžně UP na úrovni 256 nebo 512 kb/s a fungovalo to jako "rychlej net" Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Nechci takže bude dostačující. Popravdě jsem si už nějak odvykl z dob Netboxu, kdy jsem v Radlicích měl sotva 5/5 Mb/s a teď máme v Modřanech 80/30 Mb/s. I tak už poslední dobou stejně nějak nic nestahuju, jen to máme přes wifi na notebooky, chytrý mobily a tablet. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Tak jsem volal na VF a o zadnem zvyhodneni balicku RED neslyseli... tak jsem se zeptal co mam udelat kdyz chci prejit ke konkurenci a hned se mne snazila prepojit na nejake oddeleni... Meli plno tak mi zavolaji... no budu trvat na balicku co mas ty 524,24 KC za neomezenej .. dik za info Jo prosim te je to s DPH nebo bez??? Dik za info Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 (upraveno) hele p2p prej k tobě v neděli jedu? :D Upraveno Červen 13, 2013 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 p2p Na prodejně / VF lince ti ho nenabídnou ani o něm doopravdy vědět nemusí. Není v žádné oficiální nabídce, jde doopravdy o retenční nabídku tedy o konkrétní nabídku pro konkrétního zákazníka. Toto spadá do speciálního VF oddělení - tzv. retenční call centrum. Takhle mi to bylo známým z VF vysvětleno a tak jsem na to šel tak, že jim oznámím že přejdu a ať se snaží... a vyšlo to, přesně jak říkal. ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 jj a doufam ze si das aspon kafe... pred tim mi pls zavolej asi budem v komarove s Alessim delat auta.. Asi taky to retencni centrum mne bude volat za nejaky cas... Dik a ta castka je s DPH nebo bez... dik Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 EDIT: v samoobsluze jsou pod tabulkami s cenami uvedeno: Částky včetně DPH. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 #technikus: UPC je v pohode, bohuzel nemam moznost netboxu, mam 60/6+telku a upload jel vzdycky temer na plno 5-6Mbps, upload u UPC obecne neni problem, koukal jsem a parkrat mi to nejakym zahadnym omylem vyskocilo az na 1MBps, takze pohodka. Samozrejme Netbox je lepsi... Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Dobré ránko, tak po dovolence a včerejší honičce snad bude normální pracovní den, nemáte pánové někdo plonk rádio s eurokonektorem? stačí jen rádio, prostě co nejlevnější Já mám staré Seaťácké rádio Elba (bez cd mechaniky, jen čistě rádio). Pokud by jsi chtěl, tak dočasně zapůjčím. Nedám/neprodám... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 nn já ho potřebuju do auta na prodej, protože rádio od tama si chci nechat do rapida Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Ajooooo takhle :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 K tomu netu... ono mi ani nic jiného nezbyde, Wifi poskytovatele nechci a kabelový jsou jenom O2 a UPC, což v Praze volím UPC jako lepšího poskytovatele a tak není moc o čem diskutovat, když člověk internet doma potřebuje. Teď už si jen přát, aby šlo vše hladce a pohodově a byl tu den D - stěhování a bydlení. Jedna vzpomínková Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 (upraveno) Fůj takový maličký a ty jsi ho v tom počasí vyhnal ven. Styď se,měl jsi ho hýčkat pěkně v teplíčku a třeba by ti zněj vyrostla OIII a nemusel jsi ho prodávat. :D :D :D Upraveno Červen 13, 2013 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Naopak, jsem ho pořádně prohnal ... za 8 měsíců cca 12500 kilometrů :lool: Teď kdo ví, kde a pro koho jezdí. Odkaz ke komentáři
bobanek66 Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Dobré ránko, tak po dovolence a včerejší honičce snad bude normální pracovní den, nemáte pánové někdo plonk rádio s eurokonektorem? stačí jen rádio, prostě co nejlevnější Zdarec,asi se mě něgde doma válí origo z O1 r.v. 98.Nemůžu se teď podívat,doma budu až zejtra Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Dobré ráno... Fuj, jak se mě nechtělo do práce. O půlnoci jsme byli ještě s kamarádem fotit sériovku a v 5:35 vstávačka :-!. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Já dnes 5:05, ale příjemných 16° stupňů po ránu ... docela jsem čuměl ... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Malé videjko zo stredajšieho presunu počas zrazu z Coly do Olympie na fotenie.. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=377&view=findpost&p=1375534 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Sešlo se vás poměrně dost, koukám o co přicházím :o Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 #lubinob odkud jste to vyjizdeli? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky