technikus Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 41.50 jsem si klepal na celo a tak jsem natankoval za 36.50 :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 šialená cena :D kde si natankoval za menej? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Oboji je Shell, rozdil Limuzska vs. Cerny Most, asi 3km... Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Tak to už se vyplatí i ty 3 kilometry pomalu tlačit :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Dobré dobré, Ofeig Já naštěstí v poslední době tankuji vždy něco pod půlku nádže, protože to je přes 20litrů a u Shellu mají za to vždy nějaké akce, dříve to byly bonusové body navíc, teď je to mini stavebnice LEGO, kterou sbírám pro kolegyni a jeho syna. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Dobré.. v robote som sa moc nevyspal tak dúfam že doma bude príjemnejšie a môžem pokračovať v spánku.. :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Se máš, já dneska musím přežít do 15:30, a pak pěkně domů a zítra odpolední, to umřu na 100% ... Včera byl po práci ale veget Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 tak koho to včera chytli v tech 180 v Brně? přiznejte se! :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Tož mě určitě ne a navíc Micra ani tolik nedá, sotva drandí 150 a už se třepou všechny plasty, ideálně zvládá přesuny po Praze a okolí, jednou za měsíc i přesun do Brna a zpět :lool: JIMe? Máš možnost zjistit, kde je aktuálně pojištěno vozidlo i dle VIN, případně jakou má teď SPZ? Stále se dívám na CKP na Citigo, a od 9.4.2013 tam svítí pojištěné u ČPP, přitom by už dle AAA mělo být prodáno a pochybuji, že by si nový majitel a.) nechal SPZ - byl tedy z Brna (to by musela být velká náhoda) b.) ponechal pojištění u ČPP, kde si to samo pojistilo AAA A nebo je potom ČKP neaktuální a je zcela orientační se zpožděním po provedených změnách. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 dle vinu ne, ale čkp má normálně 4-6 týdnů zpoždění Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Je pravda, že do nedávna jsem tam svítil ještě i já s ČP :lool: Takže předpokládám, že během prázdnin to z tama zmizí a v tu chvíli nemám o Citigu žádnou zmíňku :o Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Zdravím i dnes, počasí vypadá, že bude peklo :) 2technikus: Ty modely LEGA vypadají zajímavě. Já se přiznám, že co mám oktávku, tak jezdím a tankuji hodně podle dojezdu PC (už jsem se naučil počítat s tou chybou a prostě vím, že když ujedu 850km na nádrž, tak sice tam ještě trocha nafty je, ale už to chce stahovat k čerpačce). Zatím ještě těžím z výhody, kterou mám skrz letní brigády v zemědělským podniku - takže jsem naposledy tankoval u ČS naftu za 34 a to mě opravdu bolelo u srdíčka B) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 otázka je stále stejná, kdy a kam mužu dojet, cca 250l do auta naložím :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 :lol: 850 km dojezd je docela hradcore :lool: ...to my benzínoví smrtelníci si můžeme nechat jen zdát. Jinak měsíčně dáváme kolem 2 tisíc kilometrů (cca 500 km otočka do Brna a cca 1500 km šontání po Praze). Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 850 km dojezd to je normálka, ted z madar jsem dojel 870 najeto a ještě tam bylo 1/4 byla Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Je to pouze pro naše účely. Zkoušel jsem jestli by tam třeba nemohla přijet natankovat přítulkyně a že prej jak bude na kameře jiný auto než moje, tak mi druhý den nebude pasovat klíč :D 850km hardcore? To spíš horší průměr :D Pravdě když jezdím v zimě lyžovat a třeba 10km do horskýho kopce mi svítí esp, tak najedu tak 800 na nádrž. Ale teď v létě mám 900km takovej standard - vychází mi to 5,8l/100km ... a to nejsem brzda provodu, motor zahřívám i chladím :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 tak koho to včera chytli v tech 180 v Brně? přiznejte se! :D Tak to nemohl být nikdo od nás ...My bychom se chytit nenechali Je to pouze pro naše účely. Zkoušel jsem jestli by tam třeba nemohla přijet natankovat přítulkyně a že prej jak bude na kameře jiný auto než moje, tak mi druhý den nebude pasovat klíč :D A kolikrát denně se tam můžeš se svým autem otočit?? ...Není problém za rohem vytáhnout nádrž a hodit druhý kolo Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 tak těch 250 l dáme k tobě do kufru ne? B) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Vtipálci :D :D Už se mě ptali kam to leju, když jsem teď tankoval 4x za květen Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 4x To já po těch půl nádržích tankuji měsíčně klidně i 10x :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Hustý ...Já tankuju 2x za měsíc a i tak mi to leze krkem Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Já zase tankuju, když mám fakt prázdno a nejsem si jistej, ale beru tak 50-55l a krát 4 to je 200litrů. Ty když dáš 10x 20l, tak je to totéž :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Je to fakt, no ... máte větší nádrž, díky tomu nájezdy a hlavně menší spotřebu A co vůbec, mohl bych pokračovat, máte větší auta, vybavenější takže spotřeba je ještě to nejmenší :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Tak micra se s oktávkou (natož s kombíkovou) nedá velikostně srovnávat. Ale zase máš novější auto a skladnější do města. Já trpím, když musím s Terkou parkovat někde poblíž města... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 musis to rozjet a pres rukav a sup je to tam :ph34r: :ph34r: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Já teď jezdím celkem na pohodu, žádný závodění, takže mám dlouhodobou někde kolem 6,5 l/100km a dávám na nádrž cca 850 km. A kdyby nebylo všude tolik loudalů a nemusel za nimi člověk pořád brzdit, byla by spotřeba ještě lepší :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Ofeig tak ono na délku se parkuje minimálně a vedle sebe potřebuješ víceméně stejnou šířku na otevření dveří, pokud tedy nejde o Citigo a nepotřebuješ místa mnohem více :D Jinak na drandění Micra stačí, i když to bylo předtím firemní auto (firmá má jen samé Nissany od Micry přes Murano po Nissan Z) si to moc po D1 nedokážu víc jak jednou týdně představit, ale prý to jezdilo víceméně jen v Čechách a zde jsou o poznání lepší dálnice (na Plzeň, na Boleslav atd.) Skaja Ten dojezd fakt závidím Jinak i 6,5l ti chválím, máš menší jak Lugo KUK. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Já to beru čistě podle MaxiDOTu, takže by asi bylo fér přiznat, že bude o něco šidit. Netuším o kolik, nikdy jsem to nehlídal, ale nějaká decka to asi bude ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 To já se vůbec divím, že má ta Micra palubní počítač :lool: Ale ona je to vybavenější verze jak má mamka a tak to docela i něco umí (ovládání rádia na volantu, klimu, pal. PC, el.zrcátka bez výhřevu, schránka pod sedadlem spolujezdce atd.). Chudák mamka má bez klimy a pěkně se teď musí zapotit a to každým dnem očekává, že se ráno probudí a před domem bude stát Qashqai :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky