Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tož mě určitě ne a navíc Micra ani tolik nedá, sotva drandí 150 a už se třepou všechny plasty, ideálně zvládá přesuny po Praze a okolí, jednou za měsíc i přesun do Brna a zpět :lool:

JIMe? Máš možnost zjistit, kde je aktuálně pojištěno vozidlo i dle VIN, případně jakou má teď SPZ? Stále se dívám na CKP na Citigo, a od 9.4.2013 tam svítí pojištěné u ČPP, přitom by už dle AAA mělo být prodáno a pochybuji, že by si nový majitel

a.) nechal SPZ - byl tedy z Brna (to by musela být velká náhoda)

b.) ponechal pojištění u ČPP, kde si to samo pojistilo AAA

A nebo je potom ČKP neaktuální a je zcela orientační se zpožděním po provedených změnách.

Odkaz ke komentáři

Zdravím i dnes,

počasí vypadá, že bude peklo :)

2technikus:

Ty modely LEGA vypadají zajímavě. Já se přiznám, že co mám oktávku, tak jezdím a tankuji hodně podle dojezdu PC (už jsem se naučil počítat s tou chybou a prostě vím, že když ujedu 850km na nádrž, tak sice tam ještě trocha nafty je, ale už to chce stahovat k čerpačce). Zatím ještě těžím z výhody, kterou mám skrz letní brigády v zemědělským podniku - takže jsem naposledy tankoval u ČS naftu za 34 a to mě opravdu bolelo u srdíčka B)

Odkaz ke komentáři

Je to pouze pro naše účely. Zkoušel jsem jestli by tam třeba nemohla přijet natankovat přítulkyně a že prej jak bude na kameře jiný auto než moje, tak mi druhý den nebude pasovat klíč :D

850km hardcore? To spíš horší průměr :D Pravdě když jezdím v zimě lyžovat a třeba 10km do horskýho kopce mi svítí esp, tak najedu tak 800 na nádrž. Ale teď v létě mám 900km takovej standard - vychází mi to 5,8l/100km ... a to nejsem brzda provodu, motor zahřívám i chladím :)

Odkaz ke komentáři

tak koho to včera chytli v tech 180 v Brně?

přiznejte se! :D

Tak to nemohl být nikdo od nás rolleyes.gif ...My bychom se chytit nenechali lol.gif

Je to pouze pro naše účely. Zkoušel jsem jestli by tam třeba nemohla přijet natankovat přítulkyně a že prej jak bude na kameře jiný auto než moje, tak mi druhý den nebude pasovat klíč :D

A kolikrát denně se tam můžeš se svým autem otočit?? ...Není problém za rohem vytáhnout nádrž a hodit druhý kolo lol.gif

Odkaz ke komentáři

Ofeig

tak ono na délku se parkuje minimálně a vedle sebe potřebuješ víceméně stejnou šířku na otevření dveří, pokud tedy nejde o Citigo a nepotřebuješ místa mnohem více :D

Jinak na drandění Micra stačí, i když to bylo předtím firemní auto (firmá má jen samé Nissany od Micry přes Murano po Nissan Z) si to moc po D1 nedokážu víc jak jednou týdně představit, ale prý to jezdilo víceméně jen v Čechách a zde jsou o poznání lepší dálnice (na Plzeň, na Boleslav atd.)

Skaja

Ten dojezd fakt závidím :wub: Jinak i 6,5l ti chválím, máš menší jak Lugo KUK.

Odkaz ke komentáři

To já se vůbec divím, že má ta Micra palubní počítač :lool: Ale ona je to vybavenější verze jak má mamka a tak to docela i něco umí (ovládání rádia na volantu, klimu, pal. PC, el.zrcátka bez výhřevu, schránka pod sedadlem spolujezdce atd.).

Chudák mamka má bez klimy a pěkně se teď musí zapotit :lol: a to každým dnem očekává, že se ráno probudí a před domem bude stát Qashqai :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...