Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tu kotelnu bych řekl, že poznávám :D

Jinak není špatný kupovat zimáky už teď ... já je začal shánět hned jak si v říjnu dovezl auto, ale tenkrát byl problém sehnat za pár peněz rozumný obutí. Nakonec u mě vyhráli Barum Polaris 3 - na feldě jsem míval Polaris a později Polaris 2 a vždy odvedli super práci. Je fakt, že oktávka je auto někde jinde, ale na gumu jsem si v zimě nemohl stěžovat :)

Odkaz ke komentáři

do výrobu dlouho, to bude skladovka

No právě, máma od března čeká na VW a původní čekačka byla (až) 6 měsíců rolleyes.gif ...Ale tento týden se ozval prodejce, že by to snad už mělo být ve výrobě, takže pokud se to nepotopí, tak do 3 týdnů to má být tady. Tak mě právě zajímalo, jak je na tom Nissan ;)

Odkaz ke komentáři

To je ta dan oproti predvadecce...a to nemluvim o cene.

Ale tak novy je vzdycky lepsi i kdyz by Lugo mohl povidat. Jeho bracha ci kdo koupil funglovku golfa s menenou strechou a bokem, holt upadl pred prodejem z kamionu a opravili ho pred prodeji a po letech se to zjistilo. Soud prohrali - auto bylo opraveno a prizpusobile provozu, i kdyz to byla v tu chvili skryta vada prodejcem

Odkaz ke komentáři

Je to Beetle made in Mexiko biggrin.gif Původně jsme chtěli skladovku, aby to bylo hned, jenže je prakticky nemožný sehnat nějakou rozumnou konfiguraci. Tak se musí čekat. Ale prodejce udělal dost slušnou nabídku, takže to aspoň cenově vychází stejně jako skladovky ;)

Jinak Raketka je mladší než mámin combajn. Ona to má podzim 2005, já podzim 2006. Čili Raketka má ještě rok čas lol.gif

Odkaz ke komentáři

New Beetle byl oficiálně ten předchozí model (v podstatě druhá generace), tenhle se jmenuje zase jenom Beetle palec.gif Jinak to bude 1.2 TSI 77 kW, DSG, červená Tornádo, červený sedačky, 17" kola + nějaký drobnosti typu Climatronik, ParkPilot, tuším vyhřívaný sedačky atd. Bi-xenony mít nebude, ty nakonec vypadly.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...