Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Nejde o to kostitřas, ale asi bych finančně neohodnotil upravy, navíc nejhorší co jde je koupit auto takhle po někom, protože se to furt srovnavá jak to oproti puvodnímu děláš, já bych radši neco méně nápadného

Wrccko dohodu asi nebude třeba ;)

skype může být, ale až v po, zítra jsme v terénu

Odkaz ke komentáři

Fotky jsem vám teda narychlo udělal, cenovka úplně není cool.gif ...Popravdě řečeno přesně nevím, co za to tak chtít. Ale koukal jsem, že podobně starý, stejnej motor a výbava na skodaplus.cz jsou cca 150-165tis Kč, ale maj nalítáno 150-200tis km. Takže bych to viděl někde kolem těch 165-180tis Kč, pokud by se zadařilo huh.gif

IMG_0935.JPG IMG_0938.JPG IMG_0941.JPG IMG_0948.JPG

Odkaz ke komentáři

Dobré "ráno", tak ve čtvrtek 50km s přítulí na kole. V pátek v Těšíně u Funa nahnat koníky. Sobota vymalovávání místností. Dnes kolo 70km. Před chvili jsme dojeli do místa přespávání a začlo pršet:(. Večer zase na Brno, jak se mě nechce.

Co jsem tak počítal, tak už za 2 měsíce mám na kole najeto 400km :X

Odkaz ke komentáři

Tak dnes výlet v Deteniciach(pri MB) a stredoveká krčma(majú aj vlastný pivovar)- celkom zaujímavé aj prístup obsluhy ako v stredoveku a podobne oplatí sa ísť pozrieť :D :palec:

Dostal som ale čierneho Petra ako vodič a cesta k hlavnej je teda otrasné šírka asi 1,5 pruhu a vysoká tráva/les. Bilancia asi 5-6 zajacov a jedna srnka, predok som nepozeral :lol: ale nebolo mi všetko jedno takže lokálnym výletným tempom :huh: :o

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...