lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Skajo to mi robí Magicar a teraz cez leto by so to aj občas vypol keď stojím niekde na slnku a som blízko.. ale zase odomknuté auto nechcem nechať.. Inak môžem ti to v Cole aktivovať, zrovna v nedeľu som to hľadal.. :D Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Wokhii: to se ale týká všechno O2+O2FL, v O1 si myslím, že je to stejně jako F1, tam se ještě neřešilo jaké jsou jednotky, ale jestli vůbec jsou. Tam to nebude klasický kódovaní a přizpůsobování, ale zápisy do EEPROM v dveřních jednotkách. Ale třeba se pletu. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 LUBINOB Tobě se auto odemyká / okna stahují, pokud jsi někde v blízkosti? Něco na způsob plovoucího klíče nebo jak se to nazývá jinde, že přidržíš kliku a odemknuto i když máš klíč v tašce a nemačkáš tlačítko? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Já se v tom právě nevyznám. Tak chci nějakou radu/někoho, kdo by byl ochotný to se mnou otestovat. Auto klidně dostavím po okolí Brna takřka kamkoliv a zadarmo to taky nechci. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Však příští středu bude srazu dostatek bláznů s VAGem neboj (minimálně já, p2p,a další) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 LUBINOB Tobě se auto odemyká / okna stahují, pokud jsi někde v blízkosti? Něco na způsob plovoucího klíče nebo jak se to nazývá jinde, že přidržíš kliku a odemknuto i když máš klíč v tašce a nemačkáš tlačítko? Marceli niee... :D ale keď tak nad tým teraz rozmýšlam tak sa tam dá nastaviť niečo ako automatické zamknutie / odomknutie, ale nefunguje to na klučku ale len na vzdialenosť, teda ak sa priblížim k autu tak sa odomkne a ak odídem tak sa zamkne.. pri zamknutí automaticky zavrie okná a to neviem vypnúť.. automatické otvorenie okien tam asi nie je.. :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Tak to abych ji o víkendu umyl, ať nedělám velkou ostudu :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Inak môžem ti to v Cole aktivovať, zrovna v nedeľu som to hľadal.. :D OK, pokud se ukážu, můžeme na to kouknout Možná budu potřebovat těch služeb víc, protože jsem si nějak dodrbal servisní intervaly Použil jsem na vynulování nějakou pochybnou funkci ve VAGu a nastavilo mi to 15tis na olej a 30tis na inspekci, ale přitom je tam na olej 2 roky. Ale třeba to ještě do té doby srovnám, jestli budu mít čas. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Marceli niee... :D ale keď tak nad tým teraz rozmýšlam tak sa tam dá nastaviť niečo ako automatické zamknutie / odomknutie, ale nefunguje to na klučku ale len na vzdialenosť, teda ak sa priblížim k autu tak sa odomkne a ak odídem tak sa zamkne.. pri zamknutí automaticky zavrie okná a to neviem vypnúť.. automatické otvorenie okien tam asi nie je.. :D A to je funkčnost toho PolarFisu a nebo Magicaru? Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Skaja: však to je v pořádku 1rok/15tis. :D žádný longlife intervaly Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 No kdyby to udělalo aspoň těch 15tis/rok, ale ono to teď na MaxiDOTu ukazuje 15tis a 2 roky. Asi nějakej hybridní interval ...Jinak já s longlife nikdy neměl problém...stejně se mi to většinou ozvalo kolem 17tis, takže skoro jak klasika Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 A to je funkčnost toho PolarFisu a nebo Magicaru? Magicaru, to je alarm ktorý dokáže ovládať tieto funkcie okolo zamykania.. Polarfis vie len zobraziť na maxíku nejaké údaje naviac, prekódovať niektoré veci ktoré nie sú bežne dostupné a aby jednotky spolupracovali medzi sebou aj FL na predFL.. to je len tak v skratke napísané, samozrejme tých nejaký údajov a niektorých vecí je celkom dosť.. :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Škoda kľúč od auta + meta systém ale myslím že to bude funkciou u škody a sťahuje okná ked drží človek tlacitko Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 To je tajemné skoro jak Knight Rider a řízení kouzelného auta přes obyčejné hodinky :lool: Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 No jo.. občas keď mi začne húkať auto tak neviem čo mám skôr stlačiť.. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 :lol: ...ale to funguje i přes zeď, a na několik kilometrů ne? To může být dobrá věc ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 cez stenu áno a až tak moc kilometrov nie.. vo voľnom priestranstve tak max. do 2 km a v zastavanej oblasti to každá stena skracuje (píšu cca 600 - 800 metrov) a samozrejme záleží od nabitia baterky v ovládači.. :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 A umí to i nezávislý topení ale ne po HW stránce ale přes normální topení v autě? Pokud jo, jen s ručkou nebo i zařazeným rychlostním stupněm? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Aby to mohlo topit, musel by být IMHO nastartovanej a zahřátej motor. Aby mohl být nastartovanej motor, nemůže tam být kvalt ;) A ono to na volnoběh asi moc ohřívat ani nebude, ale kdybys to nechal drkotat aspoň půl hodiny, tak by se to možná projevilo Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Tak nejako.. mám verziu aj s diaľkovým štartom takže si popredu naštartujem a keď mám v zime nastavený ohrev čelného skla tak za 5 minúť mi stačí námrazu len utrieť stieračmi.. ;) alebo v lete zapnutá klíma fúka naplno.. :D zatiahnutná ručka a bez kvaltu je samozrejmosť.. :D vevca sa teraz v nedeľu keď sme boli u Alessiho čudoval že mi zhasol motor až keď som vystúpil a zatvoril dvere.. len teraz to mám trochu komplikovanejšie, vyzerá to že sa Magicar a Polar medzi sebou nevedia dohodnúť.. :D Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Tak to je pěkná věcička, nastartuje ti to, alarm to má, odemyká ti to auto... fakt super věcička, předpokládám že by to šlo rozšířit i o GPS modul pro sledování atd., ale i takhle je to hodně vymakaná krabička. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 jj.. a komunikuje to po CANu s autom.. ;) dajú sa doobjednať nejaké čidlá navyše, kamarát má aj ultrazvukové.. a GPS alebo GSM modul samozrejme tiež.. :) len to už potom chce profíka ktorý ti to nastaví tak aby to spoľahlivo fungovalo.. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) To vypadá na pěknou hračku :) Teď hrají na BBC 1, docela pohodová, pěkná. Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Ti asi tím VAGem budeme muset nakodovat i lepsi vkus na muziku Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 hojte ve spolek hele JR ten chip si bylu u Reeshu? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Jacku, já můžu všechno. Poslední dobou hodně sjíždím Sodomu Gomoru a Die Antwoord, ale nebráním se ani oddechovkám, ani dupstepu, ani metalu a jeho větvím, protože na metalu jsem vyrostl. :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Kelly Family, Lunetic a Backstreet Boys na vás :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 A na závěr Haničku písničku Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Bla bla bla :D Jim: aaano, přímo u nich v Praze (nenalejval žádnej jejich dealer), děláno na brzdě přímo pro daný auto. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Jooo, můžeme si tu udělat takovej malej, no dobře možná trošku přerostlejší jukebox :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky