Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

LUBINOB

Tobě se auto odemyká / okna stahují, pokud jsi někde v blízkosti? Něco na způsob plovoucího klíče nebo jak se to nazývá jinde, že přidržíš kliku a odemknuto i když máš klíč v tašce a nemačkáš tlačítko?

Marceli niee... :D ale keď tak nad tým teraz rozmýšlam tak sa tam dá nastaviť niečo ako automatické zamknutie / odomknutie, ale nefunguje to na klučku ale len na vzdialenosť, teda ak sa priblížim k autu tak sa odomkne a ak odídem tak sa zamkne.. pri zamknutí automaticky zavrie okná a to neviem vypnúť.. automatické otvorenie okien tam asi nie je.. :D

Odkaz ke komentáři

Inak môžem ti to v Cole aktivovať, zrovna v nedeľu som to hľadal.. :D

OK, pokud se ukážu, můžeme na to kouknout palec.gif Možná budu potřebovat těch služeb víc, protože jsem si nějak dodrbal servisní intervaly rolleyes.gif Použil jsem na vynulování nějakou pochybnou funkci ve VAGu a nastavilo mi to 15tis na olej a 30tis na inspekci, ale přitom je tam na olej 2 roky. Ale třeba to ještě do té doby srovnám, jestli budu mít čas.

Odkaz ke komentáři

Marceli niee... :D ale keď tak nad tým teraz rozmýšlam tak sa tam dá nastaviť niečo ako automatické zamknutie / odomknutie, ale nefunguje to na klučku ale len na vzdialenosť, teda ak sa priblížim k autu tak sa odomkne a ak odídem tak sa zamkne.. pri zamknutí automaticky zavrie okná a to neviem vypnúť.. automatické otvorenie okien tam asi nie je.. :D

A to je funkčnost toho PolarFisu a nebo Magicaru?

Odkaz ke komentáři

A to je funkčnost toho PolarFisu a nebo Magicaru?

Magicaru, to je alarm ktorý dokáže ovládať tieto funkcie okolo zamykania.. Polarfis vie len zobraziť na maxíku nejaké údaje naviac, prekódovať niektoré veci ktoré nie sú bežne dostupné a aby jednotky spolupracovali medzi sebou aj FL na predFL.. to je len tak v skratke napísané, samozrejme tých nejaký údajov a niektorých vecí je celkom dosť.. :)

Odkaz ke komentáři

Tak nejako.. mám verziu aj s diaľkovým štartom takže si popredu naštartujem a keď mám v zime nastavený ohrev čelného skla tak za 5 minúť mi stačí námrazu len utrieť stieračmi.. ;) alebo v lete zapnutá klíma fúka naplno.. :D

zatiahnutná ručka a bez kvaltu je samozrejmosť.. :D

vevca sa teraz v nedeľu keď sme boli u Alessiho čudoval že mi zhasol motor až keď som vystúpil a zatvoril dvere.. :lol:

len teraz to mám trochu komplikovanejšie, vyzerá to že sa Magicar a Polar medzi sebou nevedia dohodnúť.. :D

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...