Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Zas tal moc kouzelný ovladač to není, ale jde o designový ovladač jen se základními funkcemi (hlasitost a přepínání programů) + Apps cca za 700 Kč a výše :wallbash:

Ale jinak lze LG a zřejmě i jiné značky ovládat přes telefony Android, jen musí být televize připojená k routeru a na telefonu mít podporující aplikace (u LG aplikaci LG TV Remote); a nebo třeba Samsung Galaxy S4 má dokonce vestavěný infraport a přes něj lze taktéž ovládat veškerou elektroniku. :P

Odkaz ke komentáři

Já jsem z toho ultramoderního ovladače měl celkem strach, protože jsou na to na netu dost rozporuplný názory a někomu to nesedlo, tak jsem radši přikoupil i klasickej ovladač (za 490 Kč), ale ten magic remote je super palec.gif Jednak parádně sedí v ruce a navíc se mi líbí ta rychlost a jednoduchost...v podstatě to funguje jako myš u PC - máš na telce kurzor a ovladačem v ruce hejbeš a kurzor jezdí pivo.gif

technik: Na zeď zatím nešla, stojí na skříňce. Proč?? huh.gif

Odkaz ke komentáři

Jiste by se na ni telka dobre vyjimala :)

Jinak dobre rano

já myslím že router do toho nekecá ;)

Předpokládám, že máš do bytu dovedený drát od poskytovatele, který vede do Wifi routeru a z něj ti přes Wifi funguje telka, notebook apod., ale taky by jsi mohl vézt bytem sáhodlouhé kabely k jednotlivým zařízením :D

Odkaz ke komentáři

Jak píše technik, pokud máš obě zařízení připojený bezdrátově k netu, veškerá komunikace jde přes router (resp. gateway) ;) Pokud je k netu připojený nemáš, tak teoreticky můžou komunikovat i napřímo (konkrétně u toho LG jsem to tuším viděl), ale musel bys to spárovat, aby spolu komunikovali (nějaký spešl nastavení v menu TV, která zřejmě vytvoří AP a pak můžeš připojit telefon).

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...