Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

OK, diky za nabidku zni to zajimave -15% a jeste minus DPH (pokud na uctence teda nebude vase firma) to by nemuselo byt spatne. Uvidime co se dozvim o te od Wohikiho. Mam totiz obavy ze se mi to pak bude valet kde si v rohu a obcas to dam na auto i kdyz samozrejme bych z ni mohl udelat primarne blackbox do auta proto je mozna zbytecnej luxus kupovat novou.

Já ji měl taky hlavně v autě, kdyby náhodou, ale upřímně: Pořád ji zapomínám doma :D.

Btw. Pokud pojedeš kolem Rosic, klidně se na ni stav podívat.

Klidně se ptejte na cokoliv :)

Odkaz ke komentáři

Na firmu to nebude, jen nactou voucher, kolega uz kupoval, papiry jsou komplet na nej. Limit je jakekoliv zbozi, jen se vejit do 100.000czk. Samozrejme primo na voucheru maji psano 'vyhrazujeme si pravo vam nic neprodat..' :lool: klasika

//edit:

samozrejme, kdyz bys chtel i neco jinyho z E-W, nebo kdokoliv, tak se ozvete, 15% muze byt pro nekoho zajimave :palec:

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

:palec::lol:

Nedelam, nase firma vlastni vsechny shopy po Evrope(co nevlastni, tak vlastnila a prodala, protoze za moc nestoji, nebo je to nemecky trh, kam vstupovat nechce), co prodavaji el. hracky pro dospelaky, takze parkrat rocne dostavame tohle jako 'zamestnanecky bonus' a rekl jsem si, ze forum tu pro me udelalo dost a dost lidi mi ochotne poradilo, tak to zkousim 'vratit' ;)

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

:palec::lol:

Nedelam, nase firma vlastni vsechny shopy po Evrope(co nevlastni, tak vlastnila a prodala, protoze za moc nestoji, nebo je to nemecky trh, kam vstupovat nechce), co prodavaji el. hracky pro dospelaky, takze parkrat rocne dostavame tohle jako 'zamestnanecky bonus' a rekl jsem si, ze forum tu pro me udelalo dost a dost lidi mi ochotne poradilo, tak to zkousim 'vratit' ;)

Takže zase nic :(

Někde jsem totiž četl, že elektra atd., kde jsou vystaveny konkrétně mobilní telefony nejde o identické telefony, které se běžně prodávají, ale že jsou to nějaké tzv. Live Demo Unit mobily, které nemají slot na SIM kartu a nelze tak z nich volat, ale jinak jsou svým chováním zjevem apod. totožné s prodávajícími se telefony. Tak mě to zajímalo, zda je to skutečně tak, že elektra povýšili z nefunkčních maket na tyhle "živý makety", který jdou zapnout, vyhledáš wifi, atd. ale nezavoláš si. Protože pak bych nechtěl být nemile překvapen při nakupování přes internet (aukro, bazos, sbazar) kdy mi dojde místo mobilu takhle "živá maketa"

...a Electro World by měl být jedním z nich, který má vystavené živé a plně funkční makety, ale jinak zcela neprodejné přístroje (ty vystavené). Vždy jsem si myslel, že elektra vystaví (rozbalí) plně funkční mobil a zákazníci si jej zkouší atd., při koupi samozřejmě dostávají nový a zabalený, nicméně když jde o poslední kus a to zrovna vystavený, i ten lze prodat (případně na něj prodejce může poskytnout nějakou drobnou slevu za to že jde o ohmataný, vystavený a rozbalený kus). Ale teď už by to u mobilních telefonů zřejmě platit nemuselo, resp. by záleželo na prodejně, jestli vystavuje plnohodnotné mobily nebo jen ony živé makety.

Otázkou tak zní, jak se z prodejny dostane tato "živá maketa" někomu do ruky a ten ji prodává.

Příklad třeba zde - Samsung S4

Odkaz ke komentáři

Tak, dostal jsem odpoveď z fauvé :D. Kupodidu jsem takovou čekal, ale aspoň jsem si to potvrdil.

Dobrý den pane xyz,

děkujeme Vám za Váš dotaz.

Dovolte, abychom Vás informovali, že Vámi uvedený vůz z roku 1985 neplní emisní limity EURO.

Děkujeme za pochopení.

S přáním pěkného dne

blablabla

Tak vysolím 10tku a bude to :X

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři

Tu mi ani nepřipomínej. Už asi 3 měsíce bych měl pracovat na závěrečné práci. No a ještě jsem ani nezačal rolleyes.gif A to jsem měl mít do konce roku podepsaný dvě konzultace od vedoucího práce :D Ale už jsem si stáhl knihu...nebo stáhl, vlastně koupil. Stála mě 6 kil a je komplet v angličtině, tak doufám, že z toho o víkendu něco pochopím/opíšu cool.gif

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...